djoomla 2 Napisano Mart 19, 2009 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan jesenas sam glumio majmuna pa odvalio u tvrdu prepreku )citaj drugi motor)........ sad sam to sve raskupusao i trebao bih poceti slagati, pa cu slike stavljati u ovu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano Mart 19, 2009 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan uglavnom; maske i fara vise nema pa sam dugo razmislja sta da uradim od motora.jel da ide u streeta ili da ga vracam u orginal stanje.naletio sam na neke dosta povoljne dijelove i jedino mi sada ostalo u koju boju da ga ofarbam. od dijelova sam morao nabaviti jos oba hladnjaka , felgu nosac fara, satove, pleksi,rucice , dijelove instalacije i ostale picaboce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 19, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Koje je godiste Busa ??? I jesi li nabavio sve djelove, ako nisi ima Vladica sa foruma jednu za delove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Mart 19, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan lepo si je oljustio. Busa je debela pa ruzno izgleda gola. Nadji neke oklope ili krpi te. Evo ideje za farbanje. Ova dole je mrak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano Mart 19, 2009 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan Koje je godiste Busa ??? I jesi li nabavio sve djelove, ako nisi ima Vladica sa foruma jednu za delove dijelove sam kupio nesto nove, nesto polovne. stvarno sam jeftino prosao; evo i cijene - novi uljni hladnjak 100eura rucice kocnice i kvacila nove 20 eura, pleksi dabl babl glanc novi, zatamnjeni 16 eura, far 130 eura polovni , maska 70 eura polovna , zmigavci prednji 10 eura novi, vodeni hladnjak sam zahakletovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano Mart 19, 2009 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan Farbach, ovaj drugi je spejs šatl ramu sam plastificirao tako da se vise necu morat jebat jel se sija jel prljava itd.tank sam uspio izravnati kroz onu rupu di ide plovak. sutra cu stavit slike kak to izgleda rastavljeno. farbam ga ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano Mart 19, 2009 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan evo rucice i pleksi.rucke iz kanade a pleksi stigaoiz hong konga.sve sa ebaya. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ova crveno-crna kombinacija super izgleda, samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 20, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Za delove si prosao do 00 ;D Pa takve cene se ne ponavljaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3328 Napisano Mart 20, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja umjesham sa svojim predlozima komsiji Dok to nisi poceo sklapati predlazem da mravojed ili nosonja zavrse karijeru , tj prodaj to djelova sto si kupio i pravi nesto da te cjeli svjet prepozna ;D Evo nemora biti ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3328 Napisano Mart 20, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Nek bude ovako (komsija nemoj razocarati) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3328 Napisano Mart 20, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ako farbac bude gledao nek iscrta malo te boje i nek obrati paznju na nozicu kocnicе na drugoj slici ynam da ce mu se svidjeti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano Maj 7, 2009 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan motor zgotovljen, sutra stavljam slike. imam jedan problem.motor mi nece da radi na leru ispod jedno 1400 okretaja.nece krenut s mjesta ispod 2000 okretaja takodje se ugasi.nemam vise pojma sta da probat rasarafit.stavio nove novcate dizne, mislio sam da je u njima problem ali nista.ajnšpric takodje postelan, na kompjuteru miran ko bubica. prije 5 godina zamjenjen mu je kompjuter u italiji kad je bio na stelanju radi trke ubrzanja,ali motor je tada radio ok nije zajebavao. sve moguce senzore sam probaso zamjeniti ali djabe. jel ima ko kakvu ideju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...