Hellboy 2 Napisano Mart 18, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Samo da nije neka drecava boja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Mart 18, 2009 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm, možda je bolje druže da bude što uočljivije, u uslovima kiše, magle bolje je da nas vide na daleko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Mart 18, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan A mene sa mojom masinicom ne vjerujem da ce me ko gledat osim velike divljaci sto se krije u planine . Jel imas nesto za mene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Mart 18, 2009 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost nemam, ali koliko znam, naš član Sesti je skoro postavljao oglas da prodaje takvo neko odelo, pa pogledaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Mart 18, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan nisi mi dao njegov pravi nick da bih ga pronasao I pitao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Mart 18, 2009 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da nije Shesti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Mart 18, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj se ne javlja,jel ima neko kisno odijelo za prodaju,ne neko sad pozlaceno,necu da se smekerisem,a ni vala da sam upadljiv,nesto jeftinije moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HONDA XL 500 0 Napisano Mart 28, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan A moze li kisobran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano Mart 28, 2009 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koje velicine ja sam uzeo sebi od jednog clana sa foruma malo mi veliko i jos nisam imao potrebe da ga nosim pa mozda da uzmem manje ovo sto ja imam je Mislim XXXl. http://www.louis.de/_30acf7d1c3a4413b80b5bf79ccd879aea0/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=140&wgr=850&list_total=8&anzeige=0&artnr_gr=208851 Javi se ako ti odgovara mozemo se nekako dogovoriti moj telefon 064/1433382 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...