sasafilipovic 290 Napisano Mart 16, 2009 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se šteluju farovi na GSXR600 SRAD? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije problem da se pridruzim i ja sa pitanjem kako se steluje na Hondi NSR, posto sam trazio sraf za stelovanje al' ga nisam nasao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Mart 16, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ce neko odgovoriti preciznije od mene; pretpostavljam da mora da se skine plasticna maska. Ja stelujem tako sto pridjem nekom parkiranom autu otpozadi iliti straga :o pa onda vrtim srafove dok far ne puca pravo a visinom maksimalno ka gore a da ne tuce u kabinu auta ispred mene. Mozda nije skolsko podesavanje ali radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan trebalo bi da ima sraf iznad fara koji ulazi u far. tako barem na skuteru i njega zategnes i to je to. nego el moze neko da mi kaze jel postoje neki standardi kako treba svetlo da ide koji pravac, jel ja sam nesto nastelovao ali previse gore.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8627 Napisano Mart 17, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan na GPZ postoje dva srafa, jedan za gore-dole i drugi za levo-desno. Okrecu se zajebano jer jedva ruka pridje da se srafcigerom okrece taj tockic koji ima par rupica, potrebno je dosta okretaja za mali pomeraj. Nalaze se na donjim uglovima fara sa unutrasnje strane, tacno ispod cajgera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...