konjarnik 6 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan PONAVLJAM OGLAS,mozda neko nije video oglas a zainteresovan je.Honda cb 900 hornet april 2007 god kupljena u centru s.Servisna knjizica,dva vetrobrana,crash protektor,nosac zadnjeg kofera sa givi koferom,givi bisage.Cena 6950 eur.Tel 063 228 257.Beograd[/img] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan [/img] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan [/img] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Mart 16, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera ovo je VRH! Nemam reci! Da imam te pare bio bi moj sigurno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladaf 0 Napisano Mart 16, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Starcevo (Pancevo) Prijavi odgovor kao problematičan Jako lep bike... :o, Srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Mart 16, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan retko komentarisem oglase ali ovo je moj omiljeni motor srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...