Jump to content

Moto Zajednica

Sone kragujevac

Recommended Posts

• Zainteresovan, 953 postova

Mozda nije... a ipak mozda i jeste. Mislim dobar a ne divljak. Ocu reci servis. A opet mozda i nije... mislim dobar, servis a ne divljak. U stvari hteo sam reci da nije covek divljak a servis... neznam. Al sto da ne pisem gluposti u ovoj temi kad niko nista konstruktivno nije napisao. A pravila jasno kazu sta treba pisati u ovom podforumu. "Dabogda crko rokenrol kad ga svako svira a i ja sa njima"

E sad, postoje zakoni visi od propisanih... to su heroji govorili kad su bili mali.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 47 postova

E pa ovako, imao sam problem sa izduvom tj auspuhom koji par majstora nije znalo da resi elem odem kod Shoneta Divljaka, tip mi lepo pokaze kataloge sa raznim modelima isith objasni mi koji ce "zahvat da uradi" i kaze mi dodji sutra i bice gotovo. I tako je i bilo!!! Sve uradjeno perfektno i pedantno!!! I jos jedno moje subjektivno zapazanje, volim kada odem u cist i sredjen servis jer je to slika i pedantnosti rada istog a to je Shone Sport a ne u  neku chadjavu, prljavu garazu!!!! Moje pohvale

• Skuteras, 3707 postova
  • Motocikl: T-Max 500

A ja opet bolje da ne pisem. Oterali neki motorin kod  njega na servis i on ga rasklopi pa ceka delove , pa sutra ce, pa posle ce, pa tako jedno 6 meseci. Mi mu se najavimo da cemo doci da ga uzmemo i kad smo dosli on pobegne u kucu i nece da izadje. Neki momci popakovase delove u kutije, spakovase nam u kombi i kapija. Na kraju kad smo poceli kuci da ga sklapamo sami fali pola delova. Tako smo nepalnirano morali da damo jos dosta para za to sto je falilo i + sto je motor stajao. Divljak?! Procenite sami

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja