Jump to content

Moto Zajednica

Zasto je desetka tako jeftina u odnosu na konkurenciju?

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 303 postova
  • Motocikl: Suzuki GSF650S

Po meni je neozbiljno coveku koji zeli (ili mozda zeli ali nemoze trenutno ili vec...)da kupi Kawasaki,na pitanje "zashto su Kawe jeftinije"se odgovora,zato shto su odvratno loshe(ne citiram,sumiram)te imaju probleme sa "uljnim magistralama"(nemam nishta protiv strucnijih dijagnoza)te prave se od loshijih delova...hajde josh jednom razmislite u situaciji je chovek da vozi JAPANSKI MOTORCIKLod vec koliko kubika (u sluchaju Z750ccm.110ks(107))i kao uzasno ce se zajebaniti ako kupi isti-to je po mom mishljenju NEOZBILJNO

95% ljudi kupuje motore stare preko 5 do 25 godina-Kada me je drugar pitao kakav si motor kupio ja sam odgovorio NOV JAPANSKI....... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D-Da li me sada razumete(eto,duboko se isprichavam ako sam povredio nechija osecanja ::))

UZASAN JE ovaj ZX-6 sa showa viljushkama,radijalnim monoblock kochnicama...etc

post-5183-12879036122838_thumb.jpg

post-5183-12879036123223_thumb.jpg

post-5183-12879036123976_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 180 postova

vozim zx10 iz 2004 godine,i generalno je dobar. lako se vozi,ide ko metak. jedina mana je zaista to oko dovoda goriva,pumpa dizne,to me nervira >:(.

cas ide dobro,pa pocne da se gusi na momente. ocisticu dizne nadam se da je to. a pre nedelju dana sam vozio model iz 2008,motor je extra,savrsen

mozda se gusi zbog novog K&N filtera!!! xa xa....

a sto ne pomislite da je realna cena 9000e ,a da su suzuki,honda i yamaha napucali cene??? vozim hondu,mislim da ima najbolje agregate i kocnice ali nije najbrzi(nekome je to bitno)!

• Drug član, 1342 postova
  • Motocikl: ZX10-R

Ovo nije nista drugo nego :"za koga navijas??...Partizan ili Zvezdu".....

Inace Kawa se pravi od otpadnog metala a uskoro ce da uvedu i pedale posto se cesto kvare......

Ovo je nekada bio zaista izvrstan forum na kome se moglo zaista nesto nauciti bez obzira na godine...pitati za savet.....itd.

A sada mi se sve manje mili da ulazim na njega zbog ovakvih "strucnjaka" i "pametnjakovica".....

Osnovni moto je postao " Ono sto ja nevozim nevalja".....dosta mi je vise da citam glupe postove.....

Zadnji put cu napisati...imam 46 godina...promenio sam mnogo raznih motora i nevideh neke razlike u kvalitetu Japanaca.....

Honda me je 82' iako je bila nova 2x izdala na putu.......Suzuki i Kawa nikada ali nesmatram da je to merilo kvaliteta ...posle se ispostavilo da je nase vodeno gorivo krivo.....

Dakle ili pisite nesto ozbiljno ako imate ili nemojte da koristite prostor da biste nesto kudili bez razloga.....a ocito je kriterijum..."rekao mi Pera da Kawa nevalja....

• U prolazu, 36 postova

da se i ja malo ukljucim.2007 krenem sa kolegom za ns da pazarim multistrada 1100 kaze covek u ducatiju nesecam se dobro negde oko 20000eu tad je zx 10r kostao skoro 11000 na putu posto je dukac bio malo puno za mene tada,uzmem 10ku u bgu novu.posle neke 2 nedelje dodje motor u salon posto sam hteo crni ili nikakav a crni nije bio na lageru pa carine itd.preuzmem ga kaze covek 500 km prvi servis i ne terati preko 6000rpm. zbog garancije,na auto putu sam je terao pun gas znaci bukvalno pun gas do kuce,i posle sam sa njom pesao jos nepunih 10000km ludacke voznje uz redovne servise i nikad nije ni stucnula,sa tom kilometrazom sam je prodao posle 9 meseci nekom panduru u irig ili u rumu nesecam se,jedina zamerka je sto joj zadnje gume nemoza naneti viljuskar ako se to moze reci zamerka ::) sve hvale sto se mene i tog modela tice ::)

• Drug član, 1138 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

jedina zamerka je sto joj zadnje gume nemoza naneti viljuskar ako se to moze reci zamerka ::) sve hvale sto se mene i tog modela tice ::)

Ovo zasdnje nisam  razumeo :)

• Never drive faster than your angel can fly, 108 postova
  • Motocikl: Harley Davidson, cbr 1000 rr

Da je Kawasaki lošiji od ostala tri japanca,to sam čuo samo u Srbiji (pročitao na ovom forumu).Ovde kod nas ni od bikera,ni od

servisera,ni na drugim forumima.Svi kažu;ni za jednog od četvorice ne može se tvrditi da je bolji ili lošiji od ostalih.

• Svrati ponekad, 169 postova

Da je Kawasaki lošiji od ostala tri japanca,to sam čuo samo u Srbiji (pročitao na ovom forumu).Ovde kod nas ni od bikera,ni od

servisera,ni na drugim forumima.Svi kažu;ni za jednog od četvorice ne može se tvrditi da je bolji ili lošiji od ostalih.

Ako se kaze generalno onda je zaista ogromna greska, ali u poredjenju slicnih modela postoje razlike izmedju 4 japanca i to, ne tako retko, velike  ;)

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

Ovo nije nista drugo nego :"za koga navijas??...Partizan ili Zvezdu".....

Inace Kawa se pravi od otpadnog metala a uskoro ce da uvedu i pedale posto se cesto kvare......

Ovo je nekada bio zaista izvrstan forum na kome se moglo zaista nesto nauciti bez obzira na godine...pitati za savet.....itd.

A sada mi se sve manje mili da ulazim na njega zbog ovakvih "strucnjaka" i "pametnjakovica".....

Osnovni moto je postao " Ono sto ja nevozim nevalja".....dosta mi je vise da citam glupe postove.....

Zadnji put cu napisati...imam 46 godina...promenio sam mnogo raznih motora i nevideh neke razlike u kvalitetu Japanaca.....

Honda me je 82' iako je bila nova 2x izdala na putu.......Suzuki i Kawa nikada ali nesmatram da je to merilo kvaliteta ...posle se ispostavilo da je nase vodeno gorivo krivo.....

Dakle ili pisite nesto ozbiljno ako imate ili nemojte da koristite prostor da biste nesto kudili bez razloga.....a ocito je kriterijum..."rekao mi Pera da Kawa nevalja....

svaka ti cast na ovim recima u potpunosti se slazem sa tobom

• Svrati ponekad, 105 postova
  • Motocikl: HONDA CBR 500

Ma ljudi pa ovo je jeftinije samo zato sto je krenula VELIKA ekonomska kriza pa mali zuti najosetljiviji na finansije.Bolje da rade sa smanjenom dobiti nego da drze cenu i prodaju svoje proizvode isto koliko i ostali(honda,suzuki,yamaha),ovako niza cena proda vise komada i sit vuk i ovce na broju.

A i u moto GP-u imaju samo jedan motor i minimum podrske fabrickog tima,odnosno rezervnih delova.

P.S:Motor je sasvim O.K.i sto se tice kvaliteta i dugotrajnosti,mislm ne zaostaje u odnosu na druge japance.Sve je stvar licnog ukusa.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja