sreten75 397 Napisano Mart 14, 2009 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Odem danas na plac da pripremim motor za sezonu,ali nesto mi se nije dalo.Jedan problem je sto f1 indikator stalno svetli(motor normalno radi),a drugi je da mi ne radi zadnje svetlo(kada stisnem kocnicu radi).Sta da mu radim ?p.s.na mestu predvidjenom za akumulator otkrio sam leglo misjih bahanalija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 14, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta su bahanalije, ali ako su mishevi onda provjeri sve zice! Vole da gricnu pa to ti je... Mom su burazu jednom pojeli sve cigarete (kad ih je sakrio u staru shupicu zbog inkognito pushenja u ranoj mladosti ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Mart 14, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Skini akumulator i sve plastike pa polako pregledaj snopove zica .Nemate pojma koliko misevi obozavaju da grickaju kablove u zimskom periodu.Vec vidjeno !!! Svakako savet da motor zimi bude u boljim uslovima ...bez miseva ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1290 Napisano Mart 15, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi i koje je godiste, ako je stariji treba ocistiti sve kontakkte, na zmigavcima, sireni, svetlima,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Mart 15, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj i inastalaciju i kontakte ili jegde losa masa ili zice u spoju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Mart 15, 2009 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Jaoj ljudi, pa meni su misevi masakrirali zice. Danas sam skinuo oklop i kad se nisam slogirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Mart 15, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jaoj ljudi, pa meni su misevi masakrirali zice. Danas sam skinuo oklop i kad se nisam slogirao. kad radis nemoj da su ti ruke masne jer ih mirisi privlace misle da je hrana . najbolje kad sredis uzmi jedno dva kila lepka za miseve pa namazi oko motora da nemogu prici .poz . :D ;D ;D e da zaboravih kad ih uhvatis ubi ih i to ti je mera predostoznosti. :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...