3OPAH 1268 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako ja to vidim: ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jun 3, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Iako sam bio u okolini Mladenovca tri dana, za vreme Jagnjijade, pa cak i prosao kroz Jagnjilo u subotu (doduse u koloni MK Coper Srbije), propusito sam priliku da se upoznam sa clanovima BJB, koje ne poznajem. Narocito mi je zao sto se upoznavanje sa elitom (clanovi kategorije +40) odlaze za neku drugu priliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xrunnerx 1 Napisano Jun 4, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan a onaj lim sa leve strane su postavili da ne bih prepisivali jedni od drugih.... ;D ;D ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...