Jump to content

Moto Zajednica

SUZUKI DR 800 S / "92.g. HITNO

Recommended Posts

• U prolazu, 17 postova

Vredi videti uzivo, na motoru je fabricka boja, tj. nikad nije farban, presao oko 40000 km, nedavno zamenjeni lanac, lancanici i plocice. Portebna je zamena zadnje gume i pretpostavljam - ciscenje karburatora (kad je hladan pomalo se gusi). Sve drugo je u odlicnom stanju. Predpostavljam da na forumu ima clanova iz Nisa koji mogu to da potvrde. Uz motor ide i kofer.  Registracija je istekla, a motor dovozim kombijem do mesta kupca... Moguca je i zamena za neki jeftiniji, ali da minimalna doplata bude 1000e... (jbg. tolko kesa mi treba hitno) ::) Ajd, pozdrav svima.

post-6227-12879024360845_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 17 postova

Potrosnja je izmedju 5 i 6 litara, ima jedan cilindar koji hrane 2 mikuni karburatora... a, da... telefon: 064/1854701

post-6227-12879024388318_thumb.jpg

• Drug član, 1779 postova

Ja mogu da potvrdim da je motor u stvarno odlicnom stanju i da je uglavnom vozen lagano po gradu i po neka duga tura do mora i tako.Uglavnom nikad off-roud i slicna izivljavanja.Ko voli prave enduro motore ovo je odlicna prilika.

• U prolazu, 17 postova

Moze zamena pricali smo   ;D   kriza bre niko nema pare bem ti amere i njihovu laznu krizu ....

... Moguca je i zamena za neki jeftiniji, ali da minimalna doplata bude 1000e... (jbg. tolko kesa mi treba hitno) ...

Juce mi sasvim neocekivano uletelo 500 evrica  :o ... tako da sada odgovara i zamena uz 500 e kesa

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja