Jump to content

Moto Zajednica

prodajem patike za motor adidas

Recommended Posts

• Drug član, 1137 postova

652222_F_x_r.jpg

adidas terrex

broj 44

polu duboke, dobar grip, ne propustaju vodu, materijal kombinacija koza i goretex, trebalo bi odlicno da prijanjaju (kaze mountain grip)

lokacija banovo brdo, a zujim svuda po gradu tako da ih mogu poneti ako neko hoce da vidi, proba

cena je 80 jura

064 120 14 94

klikni da uvelicash ovu sliku:::

2b85_10.JPG

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1137 postova

ovo je hikerski model :)

ne , nisu namenski za motor, nego za planinarenje, ali su veoma izdrzljive u predelu kojima se menjaju brzine, pokrivaju zglobove, i ne klizaju, ne propustaju vodu, tako da zavrsavaju posao...

• Zainteresovan, 904 postova
  • Motocikl: SUZUKI V- STROM

ovo je hikerski model :)

ne , nisu namenski za motor, nego za planinarenje, ali su veoma izdrzljive u predelu kojima se menjaju brzine, pokrivaju zglobove, i ne klizaju, ne propustaju vodu, tako da zavrsavaju posao...

Aha.Zato i pitam,obzirom da si u noslovu stavio da su patike za motor  :)

Imao sam isti model adidasa samo sa kramponima kao na kopackama.Neverovatno izdrzljive patike.

• Zainteresovan, 830 postova

bolje da nista ne kazem...

Ne, nego bolje da se setis teme u kojoj je Bane prodavao CBR 650RR, pa si ti tako prokomentarisao kao ja sad tvoje patike, pa sad znas kako se covek osecao, nista drugo, samo izvuci pouku ... Inace, patike deluju skroz ok...  ;)

naravno da je skup motor...

zato ga i nije prodao godinu dana...

Sto si bre takav covek, pa nema skupih i jeftinih stvari, sve zavisi za koga i kako... Jbg, afrike stare po 15 god se prodaju za 3.500, nem atu pravila, stvar ponude i potraznje, ja naprimer znam da je on kesno samo za izduve 1.500 $... itd, a cak i da je tako, zar nisi video po mom postu kako je ruzno kad ti neko kvari kupovinu, jbg? Aj ziv bio i sretna ti trgovina, a ti budi malo fleksibilniji i uljudniji kad je tudja u pitanju, to je ovde prosto nepisano pravilo ako nemas da kazes nista lepo, ili konkretno negativno, onda lepo ne pises i sve ok...

ma sto mi uopste pricamo o tome, ajde adminstrator lepo pobrisi poslednjih par postova i kraj.

Ah, pa nemoj tako, i ti si tovario Banetovu prodaju svojim postovima koji nisu imali veze sa njegovim motorom, trpi sad malo...  ;D ;D ;D

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja