Мали Ћаћа 9561 Napisano Octobar 6, 2006 Drug član, 4394 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika kako izgleda ispod ljuske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Mart 2, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan A evo i slika dobre kastomizacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Mart 2, 2010 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sto se meni ovaj motor svidja... Moze li neko detaljnije opisati ovaj motor, mada cini mi se da je bilo negdje na forumu, o njegovim kocnicama itd... Kakav je agregat, kakva su ta tri cilindra za voziti, negdje sam procitao da u toku voznje imas osjecaj kao da vozis mlazni avion. Zanima me ovaj motor mnogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Mart 2, 2010 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan cuo sam i citao sve najbolje o ovom motoru koji je naravno specifican zbog svoja 3 redna cilindra, porede ga sa 4-cilindrasima i 2-cilindrasima i kazu da ima najbolje od oba, obrtni moment 2-cilindrasa tj snagu na manjim obrtajima i takodje snagu 4-cilindrasa na velikim obrtajima, a zvuk mu je fenomenalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Mart 2, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja čitao, nisam vozio, ovaj motor je fenomenalan i nema tu mnogo šta dalje da se priča Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...