MARSHAL 0 Napisano Octobar 6, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ne bih voleo da ovo bude samo trip... Zapravo planirao sam da sutra tj. vec danas kada svane krenem na jedno putesestvie od 700 i kusur kilometara. Zapravo hocu da odem i obidjem roditelje u rodni kraj i iznenadim ih jer jos uvek ne znaju da sam uzeo motor. Telefonom im necu reci jer moze nekog da drmne cuka i sta onda...? Ovako odem i kazem dobar dan pa kud koji mili moji! Puno je ne shvacenih ljubavi pa se tako ja i moja mila yamahica jos uvek krijemo... Elem do tamo ima preko 250 km, ostajem par dana da se vidim sa par lepotica koje me jos uvek vole :oops: i onda nazad za Bgd. Isplaniracu da se vratim preko Vrnjacke banje i nekih gradova koji se nalaze do Beograda, tj. necu izlaziti na auto put. ej vec je kasno i moram da odem da odspavam bar malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Octobar 6, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo lagano, pamet u glavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Octobar 6, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ocekujemo slike! I treba da se "puni" podforum "Putovanja i izleti"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Octobar 6, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rece predhodni forumas,obavezno ponesi foto-aparat! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Octobar 6, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Srecni puti,mirno more!!! A slike obavezno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Octobar 6, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Octobar 6, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Trebao sam danas da krenem ali su za sutra najavili lepse vreme, tako da odlazem za sutra. Ako je neko planirao ili zeli da mi se prikljuci u tom pravcu neka se javi da se dogovorimo. Inace idem do Nisa tj. tacnije tu silazim sa auto puta. Planiram da krenem oko 10 iz Bgd.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1941 Napisano Octobar 6, 2006 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Samo pazljivo po gasu, pogotovo ako bude kise i vlaznih puteva. Srecan put drugar! Naravno, daj slidze cim stignes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Octobar 6, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno nisam imao nameru da se bilo gde zaustavljam ali zbog vaseg "pritiska" da okacim slike moracu da stajem i opalim par fotki... Samo se nadam sutra lepom vremenu! Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 10, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li ti bio tamo ili Jok? Kako si proshao? A slike? :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Octobar 10, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Krenuo sam u subotu u 10:30 i u startu kasnio pola sata. Na odrediste sam stigao u 12:05 pritom nigde nisam stajao osim 1. na pumpi i na 3 puta na naplatnoj rampi. Nisam se nigde slikao jer sam merio za koliko mogu da stignem. Pritom sam i postavio i neki svoj licni rekord sa ovim motorom od 251 km. U subotu uvece je pocela da pada kisa i nije prestala do ponedeljka ujutru! Popizdeo sam!!! Posto nisam hteo da rizikujem i da me kisa ponovo negde uhvati resio sam da se za Bgd opet vratim auto putem. E to je vec prica za sebe... Mislim da bih nick trebao da promenim u don Kihot samo sto se je on bori sa vetrenjacama a ja sa vetrom! Ocajno vreme za voznju, kisa a i bio sam sam tako da cete ostati uskraceni fotografija... Stigao sam u Bgd negde oko cetiri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 11, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Neshto si zaboravio...hmmm......kakva je reakcija bila? Jel prezziveshe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Octobar 11, 2006 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Neshto si zaboravio...hmmm......kakva je reakcija bila? Jel prezziveshe? Roditelji ili cice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Octobar 11, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Pritom sam i postavio i neki svoj licni rekord sa ovim motorom od 251 km. 251km/h ili 251km sa punim rezervoarom? a sto se tice slika tu smo isti, ni ja ne volim dok vozim da nosim aparat i da slikam... tezina mi nesto o tome jadu radit pa to na nekoga drugoga prebacim obavezno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hecky 5 Napisano Octobar 11, 2006 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: London Prijavi odgovor kao problematičan Voznja po kisi je nesto najbolje . Jel R6 brzo rdja ili ima delove od secera ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Octobar 11, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ja volim da flipnem koju slicicu,sad nisam bas kao Guliano!? Neka je proslo sve ok,bice drugi put lijepoga vremena Don Kihote,pa ces da rolas!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Octobar 11, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Neshto si zaboravio...hmmm......kakva je reakcija bila? Jel prezziveshe? Roditelji ili cice? Roditelji su smrtno ljuti, a cice se jos uvek oporavljaju :wink: Salim se, kisa je padala pa nisam mogao mnogo da cunjam... Inace kakva je reakcija roditelja bila doslo mi je odmah da se vratim za Bgd a mrzelo me da peglam jos 250 km, a i posteno sam se i nazimio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Octobar 11, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pritom sam i postavio i neki svoj licni rekord sa ovim motorom od 251 km. 251km/h ili 251km sa punim rezervoarom? a sto se tice slika tu smo isti' date=' ni ja ne volim dok vozim da nosim aparat i da slikam... tezina mi nesto o tome jadu radit pa to na nekoga drugoga prebacim obavezno[/quote'] Vozio sam brzinom od 251 km/h P.S. ovo jedan i nije toliko bitno ali je digitalni sat pa ajde da budem skroz tacan. A preci 251 km sa jednim rezervoarem je nemoguce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Octobar 11, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako je izgledala kaciga kada sam stigao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Octobar 12, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan A preci 251 km sa jednim rezervoarem je nemoguce pazi ovo, do prije 10tak dana sam i ja u isto bio uvjeren. nisam mogao prec 200km a da ne punim, a onda kad sam se dovatio dooooobrih puteva i normalne voznje(130-160km/h) tek sam posao na tankanje kad mi je pokazao skoro 270km predjenog puta. vjeruj mi, puno zavisi kako vozis i kakvo je gorivo. e da, imao sam jos goriva za oko 20km sigurno al ne vrijedi rizikovat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hecky 5 Napisano Octobar 12, 2006 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: London Prijavi odgovor kao problematičan Koja je optimalna brzina (ili rpm) kad se ide auto putem, a sto se tice potrosnje goriva (600ccm masina)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Octobar 12, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Moja R46 kada se vozi do 8000 obrtaja (140 km/h u sestoj) predje 250+ km. Ukoliko ga cijepas i vadis mu dusu, kao prije neki dan Pablo i ja (14-15 hiljada obrtaja) , onda nema sanse da predje vise od 180 km sa jednim rezervoarom (naravno, to racunam od trenutka kada ga napunim do cepa pa do paljenja lampice za rezervu sto bi bilo oko 13-13,5 l goriva)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Octobar 13, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo zavisi od toga i kakav motor vozis, verujte mi da pravo uzivanje sa R motorima pocinje tek posle 160km/h. Zalegnes na rezervoar, spustis laktove pored kolena i piciiiiii.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 13, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ...Zalegnes na rezervoar' date=' spustis laktove pored kolena i piciiiiii....[/quote']Ovo meni nikako nije ishlo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...