Jump to content

Moto Zajednica

Mini trip

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 116 postova

Stvarno ne bih voleo da ovo bude samo trip... Zapravo planirao sam da sutra tj. vec danas kada svane krenem na jedno putesestvie od 700 i kusur kilometara. Zapravo hocu da odem i obidjem roditelje u rodni kraj i iznenadim ih jer jos uvek ne znaju da sam uzeo motor. Telefonom im necu reci jer moze nekog da drmne cuka i sta onda...? Ovako odem i kazem dobar dan pa kud koji mili moji! Puno je ne shvacenih ljubavi pa se tako ja i moja mila yamahica jos uvek krijemo... Elem do tamo ima preko 250 km, ostajem par dana da se vidim sa par lepotica koje me jos uvek vole :oops: i onda nazad za Bgd. Isplaniracu da se vratim preko Vrnjacke banje i nekih gradova koji se nalaze do Beograda, tj. necu izlaziti na auto put. ej vec je kasno i moram da odem da odspavam bar malo...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Trebao sam danas da krenem ali su za sutra najavili lepse vreme, tako da odlazem za sutra. Ako je neko planirao ili zeli da mi se prikljuci u tom pravcu neka se javi da se dogovorimo. Inace idem do Nisa tj. tacnije tu silazim sa auto puta. Planiram da krenem oko 10 iz Bgd....

• Vlasnik sajta, 5372 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Samo pazljivo po gasu, pogotovo ako bude kise i vlaznih puteva. Srecan put drugar! :)

Naravno, daj slidze cim stignes 8)

Iskreno nisam imao nameru da se bilo gde zaustavljam ali zbog vaseg "pritiska" da okacim slike moracu da stajem i opalim par fotki... Samo se nadam sutra lepom vremenu! Pozzz

Krenuo sam u subotu u 10:30 i u startu kasnio pola sata. Na odrediste sam stigao u 12:05 pritom nigde nisam stajao osim 1. na pumpi i na 3 puta na naplatnoj rampi. Nisam se nigde slikao jer sam merio za koliko mogu da stignem. Pritom sam i postavio i neki svoj licni rekord sa ovim motorom od 251 km. U subotu uvece je pocela da pada kisa i nije prestala do ponedeljka ujutru! Popizdeo sam!!! Posto nisam hteo da rizikujem i da me kisa ponovo negde uhvati resio sam da se za Bgd opet vratim auto putem. E to je vec prica za sebe... Mislim da bih nick trebao da promenim u don Kihot samo sto se je on bori sa vetrenjacama a ja sa vetrom! Ocajno vreme za voznju, kisa a i bio sam sam tako da cete ostati uskraceni fotografija... Stigao sam u Bgd negde oko cetiri...

• Zainteresovan, 681 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR
Pritom sam i postavio i neki svoj licni rekord sa ovim motorom od 251 km.

251km/h ili 251km sa punim rezervoarom? ;)

a sto se tice slika tu smo isti, ni ja ne volim dok vozim da nosim aparat i da slikam... tezina mi nesto o tome jadu radit pa to na nekoga drugoga prebacim obavezno

• Ne silazi, 5473 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Ja volim da flipnem koju slicicu,sad nisam bas kao Guliano!? :D

Neka je proslo sve ok,bice drugi put lijepoga vremena Don Kihote,pa ces da rolas!?

Neshto si zaboravio...hmmm......kakva je reakcija bila? :) Jel prezziveshe?

:lol::lol: Roditelji ili cice?

Roditelji su smrtno ljuti, a cice se jos uvek oporavljaju :wink: Salim se, kisa je padala pa nisam mogao mnogo da cunjam... Inace kakva je reakcija roditelja bila doslo mi je odmah da se vratim za Bgd a mrzelo me da peglam jos 250 km, a i posteno sam se i nazimio...

Pritom sam i postavio i neki svoj licni rekord sa ovim motorom od 251 km.

251km/h ili 251km sa punim rezervoarom? ;)

a sto se tice slika tu smo isti' date=' ni ja ne volim dok vozim da nosim aparat i da slikam... tezina mi nesto o tome jadu radit pa to na nekoga drugoga prebacim obavezno[/quote']

Vozio sam brzinom od 251 km/h

P.S. ovo jedan i nije toliko bitno ali je digitalni sat pa ajde da budem skroz tacan.

A preci 251 km sa jednim rezervoarem je nemoguce :(:(:(

• Zainteresovan, 681 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR

A preci 251 km sa jednim rezervoarem je nemoguce :(:(:(

pazi ovo, do prije 10tak dana sam i ja u isto bio uvjeren. nisam mogao prec 200km a da ne punim, a onda kad sam se dovatio dooooobrih puteva i normalne voznje(130-160km/h) tek sam posao na tankanje kad mi je pokazao skoro 270km predjenog puta. vjeruj mi, puno zavisi kako vozis i kakvo je gorivo.

e da, imao sam jos goriva za oko 20km sigurno al ne vrijedi rizikovat

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

Moja R46 kada se vozi do 8000 obrtaja (140 km/h u sestoj) predje 250+ km. Ukoliko ga cijepas i vadis mu dusu, kao prije neki dan Pablo i ja (14-15 hiljada obrtaja) :lol:, onda nema sanse da predje vise od 180 km sa jednim rezervoarom (naravno, to racunam od trenutka kada ga napunim do cepa pa do paljenja lampice za rezervu sto bi bilo oko 13-13,5 l goriva)...

Mnogo zavisi od toga i kakav motor vozis, verujte mi da pravo uzivanje sa R motorima pocinje tek posle 160km/h. Zalegnes na rezervoar, spustis laktove pored kolena i piciiiiii....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja