Brdo 0 Napisano Mart 12, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ili menjam za Choppera ili Cruisera od 500 ccm pa navise. U zamenu nudim Hondu CB 900 F2 Boldor, 1986 godiste. Masina je u dobrom stanju, ali imao sam mali pad i ostecen je far i malo udubljen rezervoar, bez ostecenja boje. Cena za kes je 1400 jura, nije fixno a kao sto sam naveo moze zamena za gore navedene tipove motora. Broj telefona za sav ostali info je 060\73-555-62 Evo nekih slika> Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brdo 0 Napisano Mart 13, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana cim svane jedan lepsi dan cujemo se! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brdo 0 Napisano Mart 16, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Care trenutno nisam u mogucnosti,Stvari na poslu se zakomplikovale! Javim ti se! Najveci je fazon to sto moram da honorarisem i pored stalne sljake posto nije nesto sigurno, poceo gazda da deli otkaze!!! pa neznam gde mi dupe a gde glava! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...