Neške 30 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je pravi putni enduro, bez premca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1409 Napisano Mart 11, 2009 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Putni motocikl ? Ima mnogo motocikla sa kojim se moze na daleke pute. Zavisi sta je kome pri tome prioritet. Brzina ? Udobnost ? Spremnost za silazak sa puta ? itd. ja licno, kad bih morao na put sa nekim BMW LT ili sa Gold Ving, ja bih se opredelio za putnicki AUTOMOBIL jer je tu mala razlika izmedju automobila i tih moto-grdosija. A sasvim dobro moze da posluzi i ovaj moj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Mart 11, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Sasvim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 12, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Francuska-Alpi '08 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Mart 12, 2009 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se kako razmisljas :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Mart 12, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan da recimo adventure ti nije losa varijanta za putovanje ma putovati mozes sa bilo cime, ali i racunaj da ces veci broj kilometara nakupiti kroz grad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 12, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan da recimo adventure ti nije losa varijanta za putovanje ma putovati mozes sa bilo cime, ali i racunaj da ces veci broj kilometara nakupiti kroz grad... Nije u opste losa varijanta, letos 1600km u komadu za 13h, sisao sa bajka kafica par cigara pa tek onda na kunt ! a voznje do 1000km se skoro ne osete ! ;D Na ADV-u peglas 200km/h vetra nema, kaciga otvorena, dodje mi da zapalim pljugu ! ;D BGD-Krf isto u komadu, oko 11h A prekljuce isao do Subotice na K i mrtav ko pas, sve me boli vrat, ramena, glava... uhhh a samo 200km ! Budva-BGD '08 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Mart 14, 2009 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Odoste u off cowek je pitao za Touring motore, a ne Sport touring ili Adventure touring .. Procitaj post prvi dnu stranice, nije pitao za touring nego za PUTNI ENDURO..Malo se zeznuo... Pardon kolega nisam wideo Wideh naslow ... letos 1600km u komadu za 13h, BGD-Krf isto u komadu, oko 11h To shto ti imash psiho warijante "wozis-da-stignesh" je posebna pricha i druga stwar ... ;D Na ADV-u peglas 200km/h vetra nema, c c c .. Kad cesh da skapirash da taj traktor nije predwidjen da ga peglash 200 .. Greota .. To su swabe smislile da ljudi u godinama (citaj penziji) lagano krstare kriwudawim putewima sa swojim prosedim gospodjama pozadi preko alpa i azurne obale i gledaju leptirice kako leprshaju oko njih, fotkaju jahte, pejzaze, zalaske, sidju na neku liwadicu, naprawe piknik ... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Mart 14, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Odoste u off cowek je pitao za Touring motore, a ne Sport touring ili Adventure touring .. Procitaj post prvi dnu stranice, nije pitao za touring nego za PUTNI ENDURO..Malo se zeznuo... Pardon kolega nisam wideo Wideh naslow ... letos 1600km u komadu za 13h, BGD-Krf isto u komadu, oko 11h To shto ti imash psiho warijante "wozis-da-stignesh" je posebna pricha i druga stwar ... ;D Na ADV-u peglas 200km/h vetra nema, c c c .. Kad cesh da skapirash da taj traktor nije predwidjen da ga peglash 200 .. Greota .. To su swabe smislile da ljudi u godinama (citaj penziji) lagano krstare kriwudawim putewima sa swojim prosedim gospodjama pozadi preko alpa i azurne obale i gledaju leptirice kako leprshaju oko njih, fotkaju jahte, pejzaze, zalaske, sidju na neku liwadicu, naprawe piknik ... ;D ;D ;D I ja tako gledam na stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 14, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Odoste u off cowek je pitao za Touring motore, a ne Sport touring ili Adventure touring .. Procitaj post prvi dnu stranice, nije pitao za touring nego za PUTNI ENDURO..Malo se zeznuo... Pardon kolega nisam wideo Wideh naslow ... letos 1600km u komadu za 13h, BGD-Krf isto u komadu, oko 11h To shto ti imash psiho warijante "wozis-da-stignesh" je posebna pricha i druga stwar ... ;D Na ADV-u peglas 200km/h vetra nema, c c c .. Kad cesh da skapirash da taj traktor nije predwidjen da ga peglash 200 .. Greota .. To su swabe smislile da ljudi u godinama (citaj penziji) lagano krstare kriwudawim putewima sa swojim prosedim gospodjama pozadi preko alpa i azurne obale i gledaju leptirice kako leprshaju oko njih, fotkaju jahte, pejzaze, zalaske, sidju na neku liwadicu, naprawe piknik ... ;D ;D ;D Ahaa ! Vazi !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me koji su to touring motori koji bi po performansama, kvalitetu i pristupacnosti cene usli u top 10 po vasem misljenju. zaboravili ste YAMAHA GTS 1100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan ;)ja bi ovo naj radije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa kolegom Kuratistom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Mart 20, 2009 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me koji su to touring motori koji bi po performansama, kvalitetu i pristupacnosti cene usli u top 10 po vasem misljenju. zaboravili ste YAMAHA GTS 1100 Sjecam se, da je neko pre godinu-dve na forumu pitao "koji je ovo motor?" a neko od clanova odgovorio:"zove se: NEJEBAO SI AKO MI NESTO RIKNE" Zaista "egzotican priimjerak" ...ja ga vidim s'vremena na vreme kada stranci krenu na more.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Mart 20, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me koji su to touring motori koji bi po performansama, kvalitetu i pristupacnosti cene usli u top 10 po vasem misljenju. zaboravili ste YAMAHA GTS 1100 Da da cuvena prednnja viljuska! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano Mart 20, 2009 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me koji su to touring motori koji bi po performansama, kvalitetu i pristupacnosti cene usli u top 10 po vasem misljenju. zaboravili ste YAMAHA GTS 1100 Da da cuvena prednnja viljuska! Iamo sam priliku da vozim ovaj motor.Iako je tezak vozi se kao bicikla. Raspitivao sam se za delove i moze se naci sve sto ti treba. Napolju postoje klubovi GTS, narociti u Svici i hoce da ti i nabave deo i posalju. Proizvodnja prestala posle 4 godine zbog skupog koncepta izrade prednje viljuske. Inace ni kanal joj ne moze nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano Mart 20, 2009 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan posle jendeka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Mart 20, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Za nas standard i uslove koje je postavio pokretac teme definitivno HONDA ST1100 PAN EUROPEAN Dokazana po svim pitanjima ! Make Model Honda ST 1100 Pan European ABS Year 1992-94 Engine Liquid cooled, four stroke, longitudinally 90°V-four cylinder, DOHC, 4 valve per cylinder. Capacity 1084 Bore x Stroke 73 x 64.8 mm Compression Ratio 10.0:1 Induction 4x 32mm CV-type carbs. Ignition / Starting Computer-controlled digital transistorized. / electric Max Power 100hp 74kw @ 7500rpm (92.9 hp @ 7200 rpm) Max Torque 11.3kg-m 111Nm @ 6000rpm Transmission / Drive 5 Speed / shaft Front Suspension 43mm air-assist fork with TRAC 150mm axle travel Rear Suspension Single-side conventional damper with adjustable preload and rebound 120mm axle travel Front Brakes 2x 296mm discs 3 piston calipers. ABS Rear Brakes Single 296mm disc 3 piston caliper ABS Front Tyre 120/70-ZR18 Rear Tyre 160/70-ZR17 Dry-Weight 298 kg Seat Height 800 mm Fuel Capacity 28 Litres Consumption average 16.9 km/lit Braking 60 - 0 / 100 - 0 14.4 m / 42.0 m Standing ¼ Mile 12.2 sec / 176.9 km/h Top Speed 214.6 km/h http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=32651.0 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Mart 21, 2009 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan A šta mislite o ovome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Mart 21, 2009 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Na sajmu je diversion N stajao pored FZ 6N i ne verujem koliko je manji. S tom velicinom, nece se bas proslaviti kao touring. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Mart 22, 2009 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Na sajmu je diversion N stajao pored FZ 6N i ne verujem koliko je manji. S tom velicinom, nece se bas proslaviti kao touring. A ja sam na sajmu pitala gde im je diversion i rekoše mi da još nije stigao,2-3 nedelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...