Head 27 Napisano Mart 15, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je svega na sajmu ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milovanovicmilan 0 Napisano Mart 15, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Da li se zna kako su prosli prodavci? Cuo sam da je suzuki samo za prva 2 dana prodao 20-tak motora!!! A za ostale, jel zna neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 15, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas dosao, video i zaljubio se......mmmmm, sanjacu je veceras Znam vlasnika, bio bi srecan da cuje komplimente! Nisam nesto bas lud za Cafe racer-ima, al ova Yamaha je stvarno bombona, jel cvaja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 15, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas dosao, video i zaljubio se......mmmmm, sanjacu je veceras Znam vlasnika, bio bi srecan da cuje komplimente! Nisam nesto bas lud za Cafe racer-ima, al ova Yamaha je stvarno bombona, jel cvaja? Cvaja, cvaja ;D ;D Imao sam priliku da je vidim na prvoj voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 15, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bio, jedino što me je interesovalo je nova Tenera. Seo, svidelo mi se (još je viša od moje, ne mogu da spustim obe pete na zemlju). Udobnija i za vozača i za suvozača. One sive plastike deluju dosta solidno, mada bih ipak zamenio onu donju ispod agregata metalnom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 15, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bio, jedino što me je interesovalo je nova Tenera. Seo, svidelo mi se (još je viša od moje, ne mogu da spustim obe pete na zemlju). Udobnija i za vozača i za suvozača. One sive plastike deluju dosta solidno, mada bih ipak zamenio onu donju ispod agregata metalnom... A da li si primetio da nema sanse da stavis rolbar na novu teneru ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 15, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas dosao, video i zaljubio se......mmmmm, sanjacu je veceras Znam vlasnika, bio bi srecan da cuje komplimente! Nisam nesto bas lud za Cafe racer-ima, al ova Yamaha je stvarno bombona, jel cvaja? Cvaja, cvaja ;D ;D Imao sam priliku da je vidim na prvoj voznji Zato ima onoliki rezervoar Mogu samo da zamislim kako ideeeee... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 15, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan i da, kvalitetnija je dosta od horneta.. on je na sajmu (a mislim i posle njega) oko 450€ za jednobojne i 480€ u boji....... Ko je na Sajmu imao Shoei Hornet? http://www.motoland.rs/ bili su dva, tri shtanda levo od guevare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Mart 15, 2009 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motoland.rs/ bili su dva, tri shtanda levo od guevare... Hvala za sliku i link. Tek sam sad video i najavu u delu ''prodavnice''. Steta sto nema nekog kontakt telefona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 15, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan tel 011 21 82 555 fax 011 218 13 13 office@motoland.rs cara urosha 37, 11000 beograd sachuvao sam vizitku idi vidi.. pa kupi arai Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1430 Napisano Mart 15, 2009 Drug član, 1951 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Takodje, sinoc cujem da je neki R-1 paljen i turiran bez kapi ulja u motoru, chisto da se neko ne zaleti da ga kupi... Da,to sam video i ja. Unutar onog okruglog staklenceta za proveru ulja samo jedna kap,ali bukvalno samo jedna pri dnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 16, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ja sam danas pochastio sebe Arai Tour X3 kacigom.... Cestitam majstore! Nek ti sluzi samo kao zastita od vetra i insekata. Meni je bilo zadovoljstvo da na sajmu upoznam nase drugare iz Guevare... Shonsija, Dzolaju i Bobana, koji su se potrudili da mi detaljno opisu proces proizvodnje i testove sprovedene na Arai kacigama, iako sam im rekao da nisam kupac opreme u tom cenovnom rangu. Naravno, probao sam Arai Tour X3 i uverio se u njenu udobnost, da ne kazem da mi lezi kao da sam sa njom rodjen. ;D Kako je cudno... probas i pocnes drugacije da razmisljas: Mozda ipak, ko zna !? Shonsi, Dzolaja i Boban-Zemun K`o salivena ;D Par motora na koje sam ja balavio: Mali Strom Tenere je zaista mnogo lepsa nego na slikama U odlasku me je odusevio ovaj pano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule_pop 8 Napisano Mart 16, 2009 U prolazu, 70 postova Lokacija: BG-Rakovica Motocikl: Honda VT500C Prijavi odgovor kao problematičan E moj BusMane, i meni su bas ova dva favoriti.... Dok sam sedeo na njima, terao sam prisutne da ih drze u ravnotezi da lepo sednem, podignem noge na stendere........ Definitivno jednog dana.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poruka sa panoa je nesto jako pametno.Cestitke autoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 16, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan To za kacige... izgleda da su se organizovali na više nivoa. Pri ulasku na sajam, kod prelaza preko pruge, zaustavio me saobraćajac i rekao da stavimo kacige i kada budemo izlazili, jer ima kontrola i na izlazu. Valjda to svima govori, jer kapiram da je bilo dosta očigledno da Helena i ja nismo turili šlemove samo da bi prošli njegovu kontrolu :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Mart 16, 2009 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Smajser, Kvalitet je odlican ali se noge nikad ne "seku" preko kolena - osim u ortopedskoj hirurgiji. ;D ;D ;D Pa i tu se ostavi deo potkolenice (ako priroda povrede dozvoljava) zbog boljeg ''leganja'' protetike ;D Hteo sam ja da ''otfikarim'' noge svima posto neke kao da ih peru u flasici za kolonjsku vodu - ''Dahau sindrom''.....a neke imaju batake poprecnog preseka stubova savskog mosta ;D One koje su u ''kompletu'' bile dobre nisu bile nasmejane, a mrgudi mi idu na nerve. Neki posetioci Sajma su svojom pojavom mamili osmehe na licima devojaka ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ja sve nešto mislim da ga ona pogledom seče iznad kolena... Poznat mi taj gospodin... Jel neki keršme? najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 16, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobra!!! Komsija.... Miran. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ok komso. Ako ti tako kazes, mada ozbiljno razmisljam da te ne poslusam ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 16, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok komso. Ako ti tako kazes, mada ozbiljno razmisljam da te ne poslusam ;D ;D I netreba. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Poshto sam obecala da idem da slikam ribice na motorima,kasnije cu da okachim ono shto imam sajam kao sajam,nije bio losh...malo je bilo prazno....sax(ili kako se vec pishe) je izlozio po 3-4 ista modela shto mislim da je totalno bzvz...skutera je bilo i suvishe....Kawa chak i nije imala shtand kako dolikuje....Ducati je solidan izbor imao isto kao i Aprilia....Suzuki i Bmw su me odushevili....opreme na pretek,tu im svaka chast....devojke su slatke,zgodne... sve u svemu,vishe pozitivan nego negativan utisak.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Mart 16, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Gde su slike tih silinih ribica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Evo...sad cu da smanjim prvo slike ribica...pa onda neke ovako da ubacim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 16, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan E moj BusMane, i meni su bas ova dva favoriti.... Dok sam sedeo na njima, terao sam prisutne da ih drze u ravnotezi da lepo sednem, podignem noge na stendere........ Definitivno jednog dana.... Ma odvratni su, fuj... ali, jednog dana... !! Nego, da nisu prisutni probali da ti balansiraju i neki Hondin model ?! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan E pa izvolte...malo da odmarate ochi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...