Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha XJ 600 S

Recommended Posts

• U prolazu, 5 postova

Prodajem Yamahu xj 600 s 96-to godiste sa predjenih 46 000 km-pravih.Agregat u odlicnom stanju ulje ne trosi pod garancijom. Dva topa  TITAN SKORPION  zvuk je extra,I giwi kofer pozadi sa original nosacima.Na njoj je novi tip maske sa zakrivljenim farom.Kocione plocice zamenjene pred kraj sezonePerla crvena boja moze i zamena za HONDU VFR od 90-og do 93-ce godiste. Naravno uz moju doplatu. Broj telefona :064/639-19-73. A cena je 2200e. Yamaha je Registrovana do 2010god a uz nju dobijate i par originalnih izduva.

post-6132-12879026116509_thumb.jpg

post-6132-12879026117995_thumb.jpg

post-6132-12879026119151_thumb.jpg

post-6132-12879026120194_thumb.jpg

post-6132-12879026120734_thumb.jpg

post-6132-12879026121251_thumb.jpg

post-6132-12879026121774_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1030 postova
  • Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999

Eto covek dao sve podatke . Iz iskustva znamo da ovaj tip motora dosta prelazi lak je za odrzavanje , malo trosi i lako se vozi . Ovaj motor licno poznajem i znam da je motor u dobrom stanju . Moj predlog !!!!!!!!!!!!!!!!!

• Svrati ponekad, 108 postova
  • Motocikl: Kawasaki versys

Eto covek dao sve podatke . Iz iskustva znamo da ovaj tip motora dosta prelazi lak je za odrzavanje , malo trosi i lako se vozi . Ovaj motor licno poznajem i znam da je motor u dobrom stanju . Moj predlog !!!!!!!!!!!!!!!!!

Znaci upoznao si se sa motorom? Da li ima papire ili da li je registrovan i u kom gradu se nalazi?

Ma ima papire kako nebi imao registrovan je verovatno do sredine ove godine . Iz Sokobanje je . Nemojte da mu zamerite ne radi mu nesto najbolje kompjuter pa je i ovo jedva postavio a i treba da postavi fotografije na kojima su na motoru dva izduva marke scorpion titanium , nije kopija nego original izduvi , ima centralni stender i mislim jos nesto od opreme . Postavice sve a detaljnije najbolje na tel. Pozdrav

• U prolazu, 5 postova

Dali je moguce da svi nude nesto uz doplatu a ja hocu da doplatim ???                                                                                                                                              znaci AKTUELNO!!

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Jel bi prodao izduve posebno i po kojoj ceni?

• U prolazu, 5 postova

SOLDE.....Dajem je za 1800 bez izduva sa originalnim naravno ;)pa ako vam znace 200e, javite ali gubite na zvuku sigurno......! ???

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Evo ja hocu da kupim izduve posto motor prodajes sa originalnim. ;)

• U prolazu, 5 postova

Ko se prvi javi sa ponudom za kes sa 2000e. Dobija poklon masinu za pranje sudova za 5-osoba na vama je da se javite.Aktuelno!!!!!! :o :o :o

Ljudi !!! Sta ce te bolje . Ako kupite motor a zena vam se ljuti , imate masinu za pranje sudova na poklon da je malo oraspolozite  ;D ;D ;D

• U prolazu, 5 postova

Sobzirom da je prodat motor koi sam begenisao idemo dalje ali je cena 2200e sa dva para topova originalnim i SKORPION TITAN koi su na njemu ;D ;D ;D....... znaci AKTUELNO!!!

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja