anton 0 Napisano Mart 28, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan za dzoksa. jakrecem iz Palanke oko 08-15.u NS cu biti do 09-oo.nadam se.sedecu u onom kaficu pa se vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Mart 28, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Reklama bato Nash domacin Ivan steche slavu preko noci, kao u Velikom Bratu ;D :D :D Sace Pancevke da ti padaju pod Shaolinca, ima zena da ti poludi skroz , moraces crne naocare da setash po gradu zato što će žena da ga oplavili ili da ga ne prepoznaju ili oba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Mart 28, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan za dzoksa. jakrecem iz Palanke oko 08-15.u NS cu biti do 09-oo.nadam se.sedecu u onom kaficu pa se vidimo. nema problema lepi, mi cemo isto oko 09 u crkvu pa odande krecemo svi...ili pak samo ti i ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 28, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja potvrdjujem sutra kod Juge u 9:30 - 9:45 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Mart 28, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan sta cemo za kishu?Padace! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Mart 28, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan sta cemo za kishu?Padace! Kisa ce da pada, vetar ce da duva a mi cemo da VOZIMO..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 28, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hornet i ja cemo probati da joj pobegnemo kao u filmovima. Mi vozimo,a kapljice padaju tik iza nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Mart 28, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja verujem samo nasima a oni kazu MOGUCA kisa.... http://www.hidmet.gov.rs/ciril/prognoza/stanica.php?mp_id=13274 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 28, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Jel moramo da se obrijemo zbog snimanja И да се запереш и обучеш чисте гаће. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Mart 28, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hornet i ja cemo probati da joj pobegnemo kao u filmovima. Mi vozimo,a kapljice padaju tik iza nas E ne može to tako to je jedino uradio Chuck Norris. Ako pročita post ugasiće BJB, nemojte da se igrate ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 28, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hornet i ja cemo probati da joj pobegnemo kao u filmovima. Mi vozimo,a kapljice padaju tik iza nas E ne može to tako to je jedino uradio Chuck Norris. Ako pročita post ugasiće BJB, nemojte da se igrate ;D ;D ;D ;D A da zovemo i njega na skup? Onda nece smeti da pada ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Mart 28, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Mozda cu banuti i ja ;D Sve zavisi da li cu "iskopati" nesto vremena. jel ides sutra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Mart 28, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Samo jos jednom da podsetim na sat koji se nocas pomera u napred! Znacu hotel Juga, parking blize Zemunu, pored Dunav osiguranja 9:30-9:45 ako mi se neko od komsija ne javi,dolazim onda sam iz pazove tu oko pola 10..uzimam broj od nekog od vas pa vam javljam ukoliko se nesto iskomplikuje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano Mart 28, 2009 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Samo jos jednom da podsetim na sat koji se nocas pomera u napred! Znacu hotel Juga, parking blize Zemunu, pored Dunav osiguranja 9:30-9:45 ako mi se neko od komsija ne javi,dolazim onda sam iz pazove tu oko pola 10..uzimam broj od nekog od vas pa vam javljam ukoliko se nesto iskomplikuje! Moj tel 064 0855 222. Na Studiju B sad rekose da ce biti kise samo malo ujutru, a onda isti dan kao danas,,,zelim da im verujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Mart 28, 2009 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala dolazimo i mi sa beverlijima.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Mart 28, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan ako nije problem dolazi i jedan moj prijatelj sa intruderom JAO NE.....sad ne znam sta ce organizatori raditi ;D ;D ;D sve cemo upropastiti mi japanci ;D ;D ;D Ja sam BMW-om, ali me prate dva Shaolinca!! ;D ;D ;D i nemci samo fale italijani pa ce sile osovine ovladati svetom ;D ;D ;D Hvala dolazimo i mi sa beverlijima.pozdrav Ko kaže da može proći ovaj skup bez 'Talijančića?! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Mart 28, 2009 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan veliko je pitanje da li su italijani ili talijancici heheheh,ma kako god,samo nek je dobre zabave i dosta dobrih voznji....naravno,bez kotlica nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Mart 28, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja tu računam i sebe! :o ;D A to" 'Talijančići" je od milja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Mart 28, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ne brukajte se, nego svi u Glogonj . Lepo se obucite, pustite kisu da radi svoj posao, i lagano u voznju . Mi iz Bg-a imamo oko 30-40km a to je stvarno kratka voznja, tako da nema opravdanja za neucestvovanje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_bns 15 Napisano Mart 28, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan Beogradjani nemoj se zeznete pa produzite pravo na pancevackom putu,nero na prvom izlazu iskljucite se sa puta,inace cete ovako da me zaobidjete i oticete oko panceva. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Mart 28, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi se javio Blackbite..nas dvojica krecemo sutra oko pola 9 iz Pazove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Mart 29, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan u Backoj Palanci pada sitna kisa.nije nista strasno ali se ipak nadam da ce prestati do 08-00 pa dakrecem za NS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Mart 29, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan u Pančevu trenutno pada kiša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Mart 29, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan a ja mislio da samo ja ne mogu da spavam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano Mart 29, 2009 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan U Zemunu nema kise, mi krecemo! 9:30 Juga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...