DzOkS 1172 Napisano Mart 27, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Skup traje dok bude ljudi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Mart 27, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Skup traje dok bude ljudi... ... a ljudi ce biti dok traje skup. Lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Mart 27, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad vidim da je skup u nedelju, ne zna sto sam ja istripovao da je subota. Ipak ne mogu da dodjem jer bi prekoracio kilometrazu za prvi servis jer cu vec sutra preci 200km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Mart 27, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem sutra za Kulu na svadbu.Ako stignem u nedelju ujutru kuci po motor dolazim s njim a ako ne onda dorektno iz Kule kolima.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Mart 27, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc sam bio u Doni sa turbopedjom, mrljom i search, trebalo bi da idemo, i mrleta ( sto bi rekao gremlin) sa mnom. Kasnije sam otisao do Dangube i upoznao Borisa lion, rekao mu za voznju, tako da ce mozda i on. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 27, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Чини се мени то или се у ноћи између суботе или недеље помера сат? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Mart 27, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Mozda cu banuti i ja ;D Sve zavisi da li cu "iskopati" nesto vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Mart 27, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Da pomera se sat.Obratite paznju da se ne cekate u pogresno vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Mart 27, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Obratite paznju na pomeranje sata,da se ne bi iznervirali i pod stresom dosli na skup ;D Bice odlicno,verujem da ce pasti dobra zajebancija. A pomalo sam siguran da ce u Glogonju biti lepo vreme,ni sam neznam zasto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Mart 27, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Da pomera se sat.Obratite paznju da se ne cekate u pogresno vreme. Gde sad nadje da se pomera. Jedni ce doci sat vremena ranije, drugi sat kasnije, a preostali ce da se pitaju gde su svi nestali kad obecase dolazak. ;D @dimac - na koliko je prvi servis, za koliko bi prekoracio? Koji kilometar gore-dole, moze da se prezivi. Meni je tolerancija za servis na 1000km bila 200km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 27, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Blackbite,jes bio na faxu sa vistom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Mart 27, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Blackbite,jes bio na faxu sa vistom? Jes mada me sramota da priznam :-[ Nisam ga oprao od one kise kad sam se pros'o, jer sam krenuo da ga rasturam. Danas sam ga i sastavio (donekle). Kad sam video kakvo je vreme morao sam da krenem motorom. Bilo je hocu-necu, imam li vremena. Da li odmah krenuti na voz, ili sastavljati motor pa krenuti kasnije (razlika oko pola sata). Resio da ga spakujem koliko stignem i uspeo da zakasnim samo pet minuta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 27, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je bio prljav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_bns 15 Napisano Mart 27, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan Beogradjani kad dolazite u pancevo.Ja bih vas sacekao odma tu cim predjete most i udjete u pancevo posto me mrzi sam da idemKazite otprilike vreme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Mart 27, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan U 10 se nalazimo na pumpi u Carlija Caplina. Ako krenemo u 10:10 i vozimo 20tak min do Panceva, zanaci da smo oko 10:30 u Pancevu...pridruzi se!! Ljudi vodite racuna o pomeranju sata!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Mart 27, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jel pumpa u Carli Caplina ona prekoputa Pezoovog salona, blizu raskrsnice sa 29. Novembrom ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Mart 27, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Jes! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Mart 27, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel pumpa u Carli Caplina ona prekoputa Pezoovog salona, blizu raskrsnice sa 29. Novembrom ?? bas tako!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_bns 15 Napisano Mart 27, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan Cim predjete most posle 50ak metara ja cu vas cekati.Zuti matrix,ma prepoznacete me ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Mart 27, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Obratite paznju na pomeranje sata,da se ne bi iznervirali i pod stresom dosli na skup ;D Bice odlicno,verujem da ce pasti dobra zajebancija. A pomalo sam siguran da ce u Glogonju biti lepo vreme,ni sam neznam zasto. kako nedeljom funkcioniše prevoz iz i za PA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 28, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan kako nedeljom funkcioniše prevoz iz i za PA? ...ako imas kacigu, verujem da dobro... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Mart 28, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan kako nedeljom funkcioniše prevoz iz i za PA? ...ako imas kacigu, verujem da dobro... ;D ;D ;D Na svaki minut ;D ;D ;D ;D ;D , Ako treba kaciga kazi da ponesem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Mart 28, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Eto,dvojica najbrzih su ti vec odgovorili Prevoz funkcionise odlicno,mada ne brini koliko vidim ovde ima puno kavaljera! Vreme ce biti odlicno koliko vidim,ovde danassija sunce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 28, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan kako nedeljom funkcioniše prevoz iz i za PA? ...ako imas kacigu, verujem da dobro... ;D ;D ;D kacigu u ruke i stanes pored puta....ipak smo mi neke kolege, nacice se vec neko da te poveze.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Mart 28, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Vreme je u Glogonju idealno,sija sunce,sutra ce isto biti. Evo sta smo sve obezbedili: SATOR,u kombinaciji sa bastom natkrivenom,da mozete da sedite, Pasulj,bajkerski po ceni od 120 dinara, Pivo 60 din Kafa 30 din Rakija 30 din Sok 60 din Gazdu ribnjaka smo udavili ;D Razglas,i ZIVA MUZIKA! Ulaz besplatan. Sada je sve na vama,izvolite i dodjite! Vidimo se sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...