zloca87 15 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za odlaganje iz prostog razloga sto nije auto,nego moto skup. Kad budete svi mogli motorima,onda moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Mart 26, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Jbg,meni se bas i ne putuje po kisi toliko daleko.. ja bih da se odlozio ako ce biti kise.. Ako se ne odlozi,dolazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Mart 26, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam gledao prognozu na W2A i nema kiše u nedelju, mislim nešto malo u 6 ujutru, samo oblačno i 18 stepeni, ajde nemoj da ste neke strine pričate o kiši kao da ste od šećera http://www.weather2umbrella.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Mart 26, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Takodje da se pomeri jer zbog vremena i malo motora skupu se smesi sudbina da postane cisto kratkotrajan izlet Ali ako se ne pomera tu sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan cao drugari, posto se najavljuje kisa za nedelju,sta da se radi dali da odlozimo ili da ostane po starom? lli da ostavimo za 26.04.09nedelja.tako da ce vreme sigurno biti stabilnije za taj period.ako imate predloge javite dok je vreme,da bi znali oko organizacije na br,telefona 060/6270560,ivan 060/6273590 srdjan 063/8682875viktor.bilo bi nam krivo da kisa upropasti nase prvo okupljanje,tako javljajte se da bi znali sta da radimo.pozdrav, od glogonjaca. javi na vreme da obusatvim sedmu silu, mada rekli su da će kontaktirati (na objavljene brojeve) jednog od vas troice za izjavu/gostovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 26, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Е ј... га! Нисам паметан... Те прогнозе које се мењају из дана у дан баш "загуљују" ствар. Је ли Глогоњци, а да ви већ данас почнете да играте неке анти-додоле, да киша не пада у недељу? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 26, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Nece biti kise... Idemo !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan ako odustanemo,zli jezici i protivnici kineske tehnologije ce likovati.to ce im posluziti kao potvrda da su kineski motocikli toliko nekvalitetni da se ne smeju voziti po kisi zbog mogucnosti da se isti raspadnu.nase odustajanje bi u njihovim ocima samo potvrdilo njihove teorije koje su clanovima ove teme dobro poznate.cak ce se i za one koji dodju automobilima pricati kako nisu smeli da se usude na toliki put kinezom.a ako se nekome uz put desi,ne daj Boze,neki defekt,onda smo totalno gotovi. pa hocemo li to da dozvolimo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 26, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan U principu sta te briga sta ce ko reci. Ako neko nije siguran u sebe da vozi po kisi ( u slucaju da kisa padne, sto je malo verovatno po najnovijim prognozama ) bolje da ne krece. Ja idem u subotu za Novi Sad, a u nedelju idem za Glogonj ( ako se sve ne pomeri ). Mislim da je najbolje da se sutra odredi jer ce se sutra zasigurno znati da li ce biti kise ili jock. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Mart 26, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Dogovrili smo se Znaci nema kise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Mart 26, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam rekao, sekire da padaju ja dolazim.... Pa makar sam kusao tu corbu za 120din i popio tu kafu za 30 din pa vi sad od volje ko hoce iz NS-a samono uvek je dobro dosao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Mart 26, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan I za danas je najavljena kisa, a sijalo je sunce skoro ceo dan. Sneg mi se otopio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Mart 26, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ide iz Zrenjanina? Isao bih ja malo da se provozam ali nemam sa kim a jadno mi da idem sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam rekao, sekire da padaju ja dolazim.... Pa makar sam kusao tu corbu za 120din i popio tu kafu za 30 din pa vi sad od volje ko hoce iz NS-a samono uvek je dobro dosao.... ja racunam na tebe jos od prvog dana.meni je samo da dodjem do NS.doci cu dosta rano do onog kafica ili cega vec.nadam se da otvaraju nedeljom pre 9. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakva kisa,nema od kise nista.Danas smo igrali dodole,sto predlozi onaj bludni sin Zorge. Dogovorili smo se,ODRZAVAMO SKUP,PA STA BUDE! Ostaje po starom,nedelja ,Glogonj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan nek puknu dusmani... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan evo ovako ljudi, upravo je pao konacni dogovor povodom naseg okupljanja skupa ce biti makar padale gole zene,tako svi u napad pa pravac glogonj zelimo vam udobnu voznju i dobar provod,zeli vam uprava glogonja. oko info,060/6270560ivan 060/6273590 srdjan pozdrav ljudi dobre volje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Mart 26, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakva kisa,nema od kise nista.Danas smo igrali dodole,sto predlozi onaj bludni sin Zorge. Dogovorili smo se,ODRZAVAMO SKUP,PA STA BUDE! Ostaje po starom,nedelja ,Glogonj. Glogonj,here i come! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan ostaje po starom glogonj 29.03.09,pa svi napred samo polako i evo vas k nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav od glogonjaca.bice lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan samo napred svi za glogonj,poz saolini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Mart 26, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan I ja kao bivši kinez da se najavim da dolazim, možda i Hoochiman i Mrle krenu samnom, videćemo... Nego imam jedno pitanje da li može nekako sa zrenjaninskog puta da se preseče na Glogonj, a da ne mora da se ide skroz do Opova pa nazad, tj. da li ima most preko Tamiša negde pre Pozz i vidimo se u nedelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Mart 26, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan I ja kao bivši kinez da se najavim da dolazim, možda i Hoochiman i Mrle krenu samnom, videćemo... Nego imam jedno pitanje da li može nekako sa zrenjaninskog puta da se preseče na Glogonj, a da ne mora da se ide skroz do Opova pa nazad, tj. da li ima most preko Tamiša negde pre Pozz i vidimo se u nedelju eee..kad bih ja krenuo precicom..vazdusnim putem nema ni 20km..a ovako moram bar 50-60 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Mart 26, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan I za danas je najavljena kisa, a sijalo je sunce skoro ceo dan. Sneg mi se otopio! malopre mi se nije pojavio post rekoh OVO je pravilno razmisljanje....to nama treba malo vedrog duha.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Dečko motor spreman javi kad krećemo iz Temerina za crkvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...