ZUN 0 Napisano April 20, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd, Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan I gde smo sada sa cenom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano April 20, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan I gde smo sada sa cenom? Ту смо, где смо док се не погледа мотор та је цена. Ко је купац погледаће и договорићемо се. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano April 24, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Sta se desava sa makinom? Jel prodata? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano April 30, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Nije prodat, dođi i dogovorićemo se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano April 30, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan dokaz krize je to sto ovaj motor nije prodat . Najlepsi KLE500 koji sam ikad video . Sorry za off . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Maj 1, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Sta se desava sa makinom? Jel prodata? ??? i sta sada? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3090 Napisano Maj 3, 2009 Drug član, 1177 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Sta se desava sa makinom? Jel prodata? ??? i sta sada? Nije prodat, dođi i dogovorićemo se Evo opet na prvoj strani gde i zasluzuje da bude... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Maj 13, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato ! Novom vlasniku, članu foruma Losmi-beverly, želim puno srećnih kilometara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato ! Novom vlasniku, članu foruma Losmi-beverly, želim puno srećnih kilometara. Jeste vas dvijica prošla oko 7 pored lumena? Čestitam! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Sad smo dosli, motor je stvarno prelep! Vidi se da je mazen i pazen! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan :DSvaka cast, srecna prodaja, malo kasnimo, ali neka je sa srecom! Alal ti kurafte! Malo sam interesantan? Zao mi je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je zao, bas mi je zao, bas mi je zao! Mislim da mi je zao. Ali srecna kupovina i srecna voznja dasi koji ga je kupio. Sve najbolje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je zao, bas mi je zao, bas mi je zao! Mislim da mi je zao. Ali srecna kupovina i srecna voznja dasi koji ga je kupio. Sve najbolje! Daleko smo mi srbijanci, ali neka je sa srecom kupcu makine, mislim da je pazario pravu stvar. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 13, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Prodato ! Novom vlasniku, članu foruma Losmi-beverly, želim puno srećnih kilometara. dochekah ih na ushcu kod asteriksa... bio je mrak ali motor je bombona.. svaka chast na brizi i ulozhenom trudu... motor isijava ... losmi ce se lepo navozati.... poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Maj 14, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato ! Novom vlasniku, članu foruma Losmi-beverly, želim puno srećnih kilometara. Jeste vas dvijica prošla oko 7 pored lumena? Čestitam! Prošli smo pored Lumena oko 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Maj 14, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan B@ne , cestitam na prodaji a Losmi je napravio pravu stvar . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Zaista je sve kao sto je Bane napisao tacno,sa motorom sam odusevljen,sve je pod konac,ako nekad neko bude kupovao Banetovog KTM-A imaj moju potpunu podrsku u tome jer covek zaista vodi racuna o motorima,naravno ne zaostajem ni ja,neki me zovu STEVO ZIGON iz majstorske radinonice. Jos jednom hvala Banetu na masini. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bonvivan 0 Napisano Maj 15, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan Motor je kao nov. Svaka cast i u zdravlje da ga voziš. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...