johnynovak 4 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je distancer koji ide izmedju kucista pinjona i desne vile, ne pitajte kako je nestao i ja pokusavam da saznam novo? polovno? praviti? kako? gde? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je distancer koji ide izmedju kucista pinjona i desne vile, ne pitajte kako je nestao i ja pokusavam da saznam novo? polovno? praviti? kako? gde? Od kog motora ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Mart 5, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Koji tačno distancer? Evo slike: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Od kog motora ! TA je u pitanju Arakis, u pitanju je distancer kao na levoj strani kod diska, onaj kao za prasinu, ide izmedju kucista pinjona, sa spoljne strane, i desnog stapa vile nacrtao sam strelicu gde bi trebalo otprilike da dodje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da sam se ja mnogo nesto gadno istripovao danas, mora da je od umora i vremena provedenog kod vulkanizera, taj distancer i ne postoji, zato je i duzina zadebljanja na osovini sa te strane malo duza da bi pritisnulo kuciste pinjona upravo sam sve to stegao i sutra kada stavim novu zadnju unutrasnju videcemo kako se ponasa sa boljim gumama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Mart 6, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan :D I ja baš danas gledao gde je taj distancer i kod mene ga nema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Tek sam sad naleteo na tvoj "problem" ;D ;D Pa sto nisi skinuo manuel i procitao ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Strugar! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Mart 6, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Tek sam sad naleteo na tvoj "problem" ;D ;D Pa sto nisi skinuo manuel i procitao ;D ;D ;D ;D pa gledao ja manual ali reko sta ovi znaju kad su stavili ovako sitne slike seo lepo sinoc pored tocka i pogledao sve lepo i dotegao i sve se slozilo kako treba i onda stavio prst na celo i reko kolka sam ja budala mene je vise iznerviralo sto su mi se prednja guma na DR-u i zadnja na TA izbusile i sto su i posle krpljenja od strane vulkanizera pustale i dok sam dosao kuci i namontirao na DR samo je kljoknula kad sam ga spustio sa dizalice, pa sam onda trcao u kelenu (pobegao sa posla) da uzmem unutrasnje nove po onoj najvecoj guzvi usred nekog protesta (dabogda se preselili na NBG pa da tamo blokiraju saobracaj) i onda nervoza kad ce kraj radnog vremena da dodjem da montiram sve to ma nije mi dan juce bio uopste posto taj distancer ne postoji zakljucajte temu da neko ne bi trazio nesto sto ne postoji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...