Gale.. NBG 0 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je pametno otvoriti ovakvu temu da bismo svi saznali koje su tacno kazne za koja odstupanja od zakona sto se motorasa tice.. .. mene prvenstveno zanima kolika je kazna za voznju bez dozvole i bez kacige..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Bez dozvole i kacige ne treba da vozis zbog sebe samog a ne zbog policajaca...Bez ljutnje, ovo mislim iz najbolje namere. Staviti kacigu, poloziti testove i uzeti "L" talicu i nije neki problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop Milan 1 Napisano Mart 5, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Bez kacige 3000. Prekoracenje brzine isto kao za auto zavisi od prekoracenja. Obilazenje sdesne strane 3000. Bez dozvole neznam. Ali za sve ti je najbolja nagodba sa pandurom 500-1000din ili 20evra zavisi od raspolozenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moje polaganje je u toku, tacnije vadjenje L tablice, danas sam bas izvadio lekarsko.. kacigu imam.. ne ljutim se naravno, naprotiv, samo zelim da znam koliko se tarifira.. jel istinita ona prica o zabrani polaganja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2807 Napisano Mart 5, 2009 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan ma za jednu crvenu i kazna nepostoji ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan jel istinita ona prica o zabrani polaganja? Ja mislim da jeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Mart 5, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan moje polaganje je u toku, tacnije vadjenje L tablice, danas sam bas izvadio lekarsko.. kacigu imam.. ne ljutim se naravno, naprotiv, samo zelim da znam koliko se tarifira.. jel istinita ona prica o zabrani polaganja? Jeste, jedan decko u va ima zabranu 4 god zbog mnogo prijava (tako se prica).. Inace kazne zavise i od starosti, ako si maloletan, u vecini slucajeva ne platis, ides kod socijalnog radnika, tralala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1302 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 1173 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kolika je kazna za prvu pomoc i rezervne sijalice, ako ih nemas? I sta ako te motociklista zaustavi, imas li pravo da trazis od njega da ti on pokaze svoju prvu pomoc i rez. sijalice! ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jesam, jesam, maloletan.. .. mnogo me rivlaci ovo lepo vreme da se provozam ali mi je problem policija, nemam A ali imam PSP i motor od 125ccm :S.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Mart 5, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan jesam, jesam, maloletan.. .. mnogo me rivlaci ovo lepo vreme da se provozam ali mi je problem policija, nemam A ali imam PSP i motor od 125ccm :S.. I mene je privlacilo pa sam zaradio dve prijave zbog nemanja dozvole na 3 dana od polaganja, sreca pa sam bio maloletan pa sam prosao samo sa opomenom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan izvinite za off .... ali kakva ljudi zabrana ? pitam iz razloga jel imam tri prijave za vožnju bez dozvole, kod jednog sudije sam priznao ;D a kod drugog sam zvao pandurčika na suočenje a treću sam preskočio ... i niko mi nije pomenuo ( od sudija ) mogućnost zabrane polaganja već samo novčanu kaznu u iznosu od 5 do 25 000 dinara. U medjuvremenu sam završio za L i spremam se za odlazak na polaganje .... p.s. ne pričam ovo jel se ponosim, već da vas upoznam sa situacijom i čujem vaše mišljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Zlatni papagaj jel to znaci da ja mogu da se vozim bez dozvole i da budem spreman na ispiranje mozga kod psihijatra, ili koga vec? .. svidja mi se ova opcija.. .. kolika je kazna za neregistrovan motor? za suvozaca koji nema kacigu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr Gonzo 0 Napisano Mart 5, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: kragujevac-lekina bara Motocikl: suzuki gs 500e Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja platio pre neki dan kaznu za voznju bez dozvole, 5 500 din + 600 din sudski troskovi. Prosao sam super, kazna je inace od 5000-25000din. Imam inace B i C pa je i to malo ublazilo a i pre nisam bio kaznjavan. A evo sad krecem sa obukom jer sa dve placene kazne si vec potrosio kolko bi dao na obuku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 5, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam letos popusio kaznu u Valjevu - na duplim trakama.. Prekoracenje od 35 kmh ??? Koliko bi trebao dobiti kaznu zna li neko ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je do +30km/h kazna 3000 a preko toga ide veća kazna i nažalost dozvola.Nisam 100% siguran... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja imam jedno 10 kazni za voznju bez dozvole i jedno 5 za neregistrovan motor... cudno s obzirom da su me samo dva puta zaustavili... nisam jos nista platio a i ne planiram... o voznji preko dozvoljene brzine, kako to izracunaju majke ti koliko si isao? kacigu uvek nosim tako da bar tih kazni nemam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan nisam jos nista platio a i ne planiram... Al ti u LK i vozačkoj piše gde živiš, dodju oni po svoje. o voznji preko dozvoljene brzine, kako to izracunaju majke ti koliko si isao? Radarom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad su me zaustavilili...nema sat i po vremena.... dza bu...imala sam pare,htela da ih vodim na pice ali nisu pristali.. fazon...mozda ce mi oprostiti i kao 90% ti necemo pisati kaznu ali mozda i hocemo...ostaje da chekam poziv...ako ga bude...jedva da sam slozila prichu neku,mada je ona u sushtini istinita..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad su me zaustavilili...nema sat i po vremena.... dza bu...imala sam pare,htela da ih vodim na pice ali nisu pristali.. fazon...mozda ce mi oprostiti i kao 90% ti necemo pisati kaznu ali mozda i hocemo...ostaje da chekam poziv...ako ga bude...jedva da sam slozila prichu neku,mada je ona u sushtini istinita..... Zasta su ti pisali kaznu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nisam jos nista platio a i ne planiram... Al ti u LK i vozačkoj piše gde živiš, dodju oni po svoje. na svu srecu ne pise moja adresa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Mart 5, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan @Zlatni papagaj jel to znaci da ja mogu da se vozim bez dozvole i da budem spreman na ispiranje mozga kod psihijatra, ili koga vec? .. svidja mi se ova opcija.. .. kolika je kazna za neregistrovan motor? za suvozaca koji nema kacigu? Pa u principu ne mozes, sve zavisi.. Znam da sam ja tako prosao a to ne znaci da ces i ti dobiti odlazak kod socialnog, mozda popijes kaznu, sve zavisi, mada koliko sam upucen kada si maloletan ne placas, dobijas neke ukore, kako vec to ide nisam bas isao u detalje.. A sto se tice suvozaca, on placa kaznu isto kao i vozac kada nema kacigu ( 3000 din ).. Mada ljudi u ovoj zemlji sve moze i nista ne moze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kazne za nenošenje kacige se kreću od ogrebotina i čvoruga, preko potresa mozga, do onih koje ni ne želim da spominjem. Isto važi i za suvozače. 3000 dinara su u takvoj priči potpuno nebitni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1302 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 1173 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su cene za pojas i kacigu vozac / suvozac identicne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop Milan 1 Napisano Mart 6, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno je ista kazna za nenosenje kacige i za vozaca i za suvozaca 3000din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Mart 6, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pIsao mi podatke zbog ne posedovanja dozvole....i svaki put tako....ne pravim prekrshaj u saobracaju u toku voznje...i onda rutinska kontrola....fljas....podaci....al do sad mi stigo jedan poziv i proshla sam s pomilovanjem...sad chekam za onaj poziv shto nisam u udesu imala dozvolu...a ovaj ako gospoda odluche da ipak pishu neshto.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...