guja011 167 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drustvo, malko mi ne ide predstavljanje, ima jedno 30 i kusur godina otkad sam srecno pobegao od slobodnih sastava. Arakis me naterao, sad se smeje iz prikrajka. kad se smaknem sa bine, raspisacu se ja, obecavam. Veliki pozdrav svima! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Mart 5, 2009 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao druže! Bogami, sad nam je ekipa elektroničara žestoko ojačala, blago svima ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop Milan 1 Napisano Mart 5, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao, Arakisov prijatelju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam dosao!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan pozzzzzzzzzz dobro dosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Samo opusteno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8662 Napisano Mart 5, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao druže! Bogami, sad nam je ekipa elektroničara žestoko ojačala, blago svima ;D pozdrav za kolegu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Relax Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Arakisov prijatelj je i moj prijatelj. Pozdrav prijatelju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 735 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 1736 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra dan i dobro nam dosao Gujo ljuta, strasni znalce raznih fora i fazona sveta elektronike, a i sire, sad ces rame uz rame za Joskom, Arakisom i Fibrom da se bacis u doterivanje Joskine Motogadget vragolije, a onda patent da prodate Amerikancima da vide ljudi sta se ovde sklapa uz malo maste i puno znanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3290 Napisano Mart 6, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Mart 6, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan Banderas! Dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Darkmane, taman pomislim Banderas, kad ono banderaš. ovo drugo je bolje. bar me ne proganjaju obožavateljke (a i Banderas mi nije neki lik). hvala na dobrodošlicama, ovde je baš lepo. vidimo se na temama, a uživo na pivu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Mart 6, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Darkmane, taman pomislim Banderas, kad ono banderaš. ovo drugo je bolje. bar me ne proganjaju obožavateljke (a i Banderas mi nije neki lik). hvala na dobrodošlicama, ovde je baš lepo. vidimo se na temama, a uživo na pivu. ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Mart 6, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Gujo Nalov teme ti je :o Arakisov prijatelj je i moj prijatelj. +1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Mart 6, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Mart 6, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Gujo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...