Kiro 153 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Fala kolega! Zeljkamp, što se tiče tih mera...Meni je motor sad na nekom servisu, onda čekam auspuh da mi stigne, gume i pločice da menjam tako da mi se za ovo baš i ne žuri extra, nemam "vremena". Ja sam planirao da ovo napravim za mesečak dana, i ostalima tako odgovara.Početakom aprila, još ni sezona nije pošteno počela.Sad ćemo mi sve da pripremimo, da sačekamo malo ako se još neko odluči i krajem marta da krenemo u akciju.Odgovorili su mi na mail, cena za 3 komada je 25e/kom.I mislim da je to to, ako nakupimo 5-6 možda nam obore eventualno na 20e ali i ovako je ok.U Louisu košta 110e, a imaćemo unikatne i lepše od njihovih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3320 Napisano Mart 10, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno se slazem sa tobom. Ne treba da zurimo a ni ja nemam puno 'vremena'. Pocetkom aprila bi bilo idealno da pocnemo da realizujemo ovu temu sa reci u delo, a do tada ce se valjda javiti neko ko je dovoljno strucan i voljan da nam pomogne u pripremi crteza ili sablona po kome bi radili?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matonji 0 Napisano Mart 10, 2009 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan i ja hocu da napravim. znaci na mene racunajte 100 posto. ova bas odgovara za moj motor. po godistu i svemu. znaci. jedino ne znam kako da izmerim tacno, i da po tome se napravi crtez koji ce biti kao nesto sa ova dva linka. http://cgi.ebay.de/Kuehlerabdeckung-Suzuki-SV-650-N-99-02_W0QQitemZ400034318463QQcmdZViewItemQQptZMotorrad_Kraftradteile?hash=item400034318463&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318#ebayphotohosting http://cgi.ebay.de/Suzuki-SV-650-SV650-Kuehlerabdeckung-RoMatech-05_W0QQitemZ290286562070QQcmdZViewItemQQptZMotorrad_Kraftradteile?hash=item290286562070&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318#ebayphotohosting Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sad nam ostaje da uzmemo mere i da ja pokušam da crtam.Sad sam uzeo sebi da radim nešto na osnovu nekih odokativnih mera, čisto da se odlučim koju će šaru. Čekajte da vam stignu motori, skinite fabričku masku i merite.Opet ponavljam, mislim da je bespotrebno praviti ovu masku tako da se savija i ispod i iznad hladnjaka, pogotovo vama kojima se kači sa strane.Izmerite dužinu i visinu hladnjaka, pustite da bude sa svake strane duže po 2-2.5cm, na tim mestima savijete i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matonji 0 Napisano Mart 10, 2009 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa da. meni se kaci sa strane. znaci izmerim sirinu, visinu hladnjaka. i izmerim koliko je debeo hladnjak. to ce biti ono sa strane gde se kaci. i dako nek naprave. posle ja sam izbusim po dve rupe i gotova stvar. prosto. sad samo izmeriti kako treba, i lepo nacrtati u dwg formatu. tako su rekli ovi iz waterjeta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 10, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan agree Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako sam ja od prilike zamislio za moj motor.Još treba da zamenim ovo CB500 na vrhu, al nemam sad ni jedan font koji mi odgovara a spava mi se.I verovatno ću na crne površine sa strane dodati uspravno HONDA, da se i sa strane vidi koji je motor u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3320 Napisano Mart 11, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je super ispalo, samo napred. Sto se tice znaka sa strane, to treba obavezno staviti, jer ako se ne stavi onda bi taj deo delovao nekako nedovrseno, dok je sa znakom bas smekerski. Videcu ja da kontaktiram nekog drugara koji radi u stampariji, pa da nam on pomogne. Zovem ga sutra pa javljam sta mi je rekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan e pa lepo izgleda ali nemoze tako , kruzici u 600 i ODA iz honda itd nemogu da stoje u vazduhu nego mora da imaju neki spoj sa metalom ... samo da vas ispravim da posle ne radite ponovo jbg iskustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3320 Napisano Mart 11, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, ja to me bih primetio. Jbg ne iskustvo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Dutchman. Otpada i B i obe nule i O D A.Pokušaću da prepravim nekako.Ovo HONDA ću verovatno da brišem, da ostavim samo logo, a CB500 cu da "invertujem" ;D , da napravim oko toga bude prazan prostor a slova da budu od metala i svako da "zakačim" za ram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3320 Napisano Mart 12, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam danas druga koji radi u stampariji ali mu je ceo dan bio iskljucen mobilni. Sutra cu ponovo pokusati da ga dobijem. EDIT Cuo sam se danas sa drugom. Na zalost on nam ne moze pomoci jer i on ne zna kako da to uradi. Ostaje da pokusam da nadjem jos nekog ko je strucniji od nas i ko ce ovo uraditi mnogo brze i bolje nego mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Eto, ja malo ubijam vreme...Ovo sad može da se uradi, nema grešaka sa kružićima.Mislim da je ovako na slici dosta ružnije nego što bi bilo uživo.E, ovaj natpis koji bi trebao da ide sa strane hladnjaka, on pravi problem.Ko vozi Yamahu i Suzuki to može da se izvede bez problema, al nama što vozimo prave motore teško. :D Šalu na stranu, O i D ne mogu nikako lepo da se naprave, a A može ali bez trouglića u sredini.Jedino rešenje je da slova budu od metala pa da se "kače" za okvir, kao što sam uradio na CB500.Pokušao sam da stavim mali logo sa strane, ali teško da bi to moglo da prodje pošto bi pojedini delovi metala bili tanji od milimetra, a to bi se vrlo brzo uništilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 12, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan a meniiiiiiiiiiiiii????????? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan 2mm metala je sasvim ok za spojku , uostalom nema tu shta da unishti metal osim ako ne planirash da ga peresh sa chelichnom chetkom svaki dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan a meniiiiiiiiiiiiii????????? ;D ;D ;D Pa tebi je uradjeno šminkeru, samo se čeka da javiš dimenzije. Dutchman, spojke sam i pravio oko 2mm, ali ako stavim maleni Honda znak, imaće delova koji su tanji od 1mm, pa ne verujem baš da bi se oni dobro držali.Zato to izbegavam. Evo, još malo se dete igralo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3320 Napisano Mart 12, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Super je ovo ispalo, daj malo se poigraj sa mojim ako ti nije problem?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Aj ili noćas ili do ponedeljka pošto sutra idem u Ivanjicu.Ušao sam malo u foru sa Corelom, napravićemo sve bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Mart 12, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan eto kiro mozes odma na copy paste, sto lezi na tvoj motor mora i na moj hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3320 Napisano Mart 12, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Aj ili noćas ili do ponedeljka pošto sutra idem u Ivanjicu.Ušao sam malo u foru sa Corelom, napravićemo sve bez problema. Nisam ja ni sumljao u tebe, nego izgore od zelje da vidim i moje. Salim se naravno... Uradi kada budes mogao, vec smo zakljucili da nam to nije hitno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matonji 0 Napisano Mart 12, 2009 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovo sto je belo, tu ce biti rupa? jel tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jest. Željkamp, odo da večeram (drugi put ;D ) pa ću da ti odradim. Yubili, za CB500 kopiram u2 primerka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matonji 0 Napisano Mart 12, 2009 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan kiro! extra je ovo za mene. jel moze samo malo da se doradi. znaci na ovom savijanju, sto ce se videti sa gledanja iz profila. jel mozes da dodas ovako nesto SV650 da bude u ovom fazonu kao ovaj lim SV. ali da pise zajedno SV650, sa strane. valjda me razumes sta mislim da kazem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3320 Napisano Mart 12, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Samo nemoj da se prejedes da ti ne bude muka i onda nista od mog (tvog) remek dela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Matonji, napravićemo to, nije problem. Zeljkamp, nisam se prejeo al me zezao ovaj Fazer logo, mnogo se čudno ponašao.Sklepao sam nešto bzv, prvi si na listi čim budem mogao da radim.Sad odoh da kunjam, ustajem u 7. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...