Zeljkamp 3363 Napisano Mart 15, 2009 ЗЕЉКАМП, 1825 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Gde, ja ne vidim ... ;D Fatamorgana! :D Trenutno mi motor nije u Beogradu, ali za 10-ak dana ga dovozim pa cu da uzmem mere. Nije nam hitno, bitno je da zavrsimo. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matonji 0 Napisano Mart 15, 2009 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nesicu, ovo je perfektno! jel mozes i meni da odradis tako za SV650? u DWG formatu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 15, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Daj mi slike iz pticije perspektive, kao ove gornje po kojima sam radio, pa da pogledam, jel imas dimenzije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matonji 0 Napisano Mart 15, 2009 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo ovako. bice dimenzije sutra, prekosutra. kad stigne motor sa carine. http://cgi.ebay.de/Kuehlerabdeckung-Suzuki-SV-650-N-S-ab-BJ-05-Schrift_W0QQitemZ350113363900QQcmdZViewItemQQptZMotorrad_Kraftradteile?hash=item350113363900&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 15, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene! Nesic, ako sam dobro razumeo, svi *.dwg i *.cdr crteži su vektorski?U tom slučaju može da se koristi sve ono što sam ja radio, odradjeno je u Corelu, sačuvano u CDR a može da se exportuje u DWG.Dakle, ako može u corelu ne bi trebalo da imamo probleme oko dizajna. Uzeo sam broj čoveka koji radi na veliko lim i prohrom, kontaktiraću ga za materijal, da znamo koliko košta tabla prohroma.Takodje, sutra bi trebalo da se čujem sa čovekom koji ima taj laser za graviranje, da vidim da li on to može da seče i koliko bi koštalo.Osim toga, andjelo mi je rekao da ima prijatelja koji može to da odradi isto valjda nekim laserom.Na kvačilu je i Slovas (oni seku vodom, to im je rutinski poslić), Waterjet iz Mladenovca i još jedna kombinacija koju Željkamp može da sredi. Najradije bih probao kod tog iz Ivanjice, pa ako on nemože onda u Slovas jer su mi obe firme blizu, ne bi morali da se cimamo oko slanja crteža, novca, vraćanja maskica...E, ako ne štima ni jedna od te dve kombinacije tražimo dalje, a kao sigurnu soluciju imamo Waterjet sa cenom 25e/kom + poštarine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 15, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan To sam nasao na netu, ispada da je tako, vektorski crtez je crtez na kome mozes da menjas dimenzije, npr. kad crtas u paintu ne mozes da menjas nista vise kad sacuvas u bmp, meni bi mozda trebalo parce prohromskog lima, bez gravure, 300x300 [mm], pa taman da sa vama uzmem i da bude jeftinije na kolicinu, kad ce te da vidite to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 15, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno sutra.Ako nam bude radio neko sa tim laserom onda mi moramo kupiti tablu prohroma.Ako budemo radili u Slovasu ili Waterjetu onda se radi na njihovom materijalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 15, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3363 Napisano Mart 16, 2009 ЗЕЉКАМП, 1825 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se ja razumem a ne razumem se puno, ovo sto je Nesic napravio je bas to sto nam treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 16, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ako treba jos nekom pomoc mogu da pomoznem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matonji 0 Napisano Mart 16, 2009 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan nesicu ovo je extra! jos samo kad uzmem dimenzije... po njima da odradis. i cista 10ka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 17, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Solucija sa laserom otpada, samim tim i nabavljanje prohroma pošto ćemo najverovatnije raditi u Slovasu a oni imaju svoj materijal.Zvaću njih ovih dana pa javljam šta se dešava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 17, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ok, oce i clan foruma Gile da se ubaci da uradi, a ja samo da pitam da li je moguce da nacrttam ovo i da mi se odradi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3363 Napisano Mart 17, 2009 ЗЕЉКАМП, 1825 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ovi u Slovasu mogu da urade sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 25, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ovi u Slovasu mogu da urade sve. Dobro misliš. Danas sam razgovarao sa gospodžom iz Slovasa, mogu da urade sve bez problema.Dobio sam kontakt osobu, sutra se čujemo u vezi cena i formata crteža. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3363 Napisano Mart 26, 2009 ЗЕЉКАМП, 1825 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Super. Ja sam pitao ove likove u Budvi, ali su mi rekli da trenutno ne mogu nista da naprave jer imaju par jahti i objekata koje moraju da urade, tako da na njih ne mozemo da racunamo. Javi sta su ti rekli ovi iz Slovasa? P.S. Ja sam u subotu uvece u Beogradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 26, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ajte ljudi zivo me interesuje kako ce da ispadne ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 26, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam razgovarao sa čovekom koji radi na waterjetu.Ne može ništa da mi kaže dok mu ne odnesem crteže.Crteži moraju biti u dwg formatu, dakle Auto cad.Ja nemam instaliran a i ne umem baš da radim u AC pa bi valjalo da nam neko to odradi.Pribavljajte polako dimenzije za svoje motore i postavljajte slike kako želite da izgleda. nesic, sad nesto gledam ovo sto si ti radio Zeljkampu.Ako masina seče po linijama onda otreba da se obrišu linije na kojima se lim savija a ne seče.Evo obeležio sam koje su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ej, jeste živi?Ajde da dobavimo te dimenzije, da se vidi polako koliko će da košta. Najbolji način za merenje je da nadjete tanak karton, ne deblji od 1mm da na prevojima ne bi dolazilo do greške pošto ni lim neće biti deblji od 1mm sigurno.Taj karton savijete oko hladnjaka onako kako želite da stoji maska, napravite od njega model, sve lepo sredite i onda merite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 31, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Bravo. Ja sam svoj izmerio ;D ;D ;D Pozurite, moram da stavim nesto novo na bike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Joj ljudi, pozurite, nije čovek stavio ništa novo ima već mesec dana! E ludjače! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3363 Napisano Mart 31, 2009 ЗЕЉКАМП, 1825 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu to uraditi uskoro, nadam se da ce Hornet da pomogne oko mera za moj bike?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, nije problem pomocicu vam, corel nemam, mogu u autocad da odradim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, nije problem pomocicu vam, corel nemam, mogu u autocad da odradim. Hvala lepo.Za Corel sam ja zadužen, ti smo treba da nam to završiš u AC. Ja cu to uraditi uskoro, nadam se da ce Hornet da pomogne oko mera za moj bike?! Ne daj divljaku da ti meri!Sebi premerio 41cm širinu.Ako tako premeri i tebi trebaće vam pocela tabla prohroma za maskicu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 1, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu to uraditi uskoro, nadam se da ce Hornet da pomogne oko mera za moj bike?! Sto se mene tice mozemo vec danas da premerimo Ne daj divljaku da ti meri!Sebi premerio 41cm širinu.Ako tako premeri i tebi trebaće vam pocela tabla prohroma za maskicu. ;D Oduvek sam patio od komplexa... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...