Jump to content

Moto Zajednica

Hromirana maska hladnjaka

Recommended Posts

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Zamenio bih ovu plastičnu hromiranom maskicom.MOguće da ima u Louisu, ali ne mogu da nadjem.Ima li još negde da se kupi i koliko košta?

FS-Beowulf%20Radiator%20Cover%20GSX1400%2001-05.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Na e-bay se kreću oko 60ak $ čelični al i to je bre mnogo...Rešetkasto parče lima! Arakis, razmišljao sam i o ovome, al me brine dugotrajnost tog rešenja...Da li može neko od majstora da napravi ovo?

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

ako je abs plastika nikluje jedan matori na ceraku tj shta je vec pre ceraka :) izgubio sam kontakt ali onaj semafor pre pumpe ili ti posle mostica skrenesh levo i druga desno i druga kuca sa leve strane braon ograda :)  chovek hromira plastike za sanitariju i ne iszgleda loshe , ali mora da je abs plastika i naravno nije skupo

druga warijanta nacrtaj u corelu tachno shta ocesh poshalji mejl u waterjet mladenovac i reci da ocesh na poliranom prohromu od njihovog materijala da ti iseku i oni ti jave cenu (sechenje im je 1,5eura po metru duznom za debljunu od 1mm pa rachunaj  , a prohrom parche te velichine nije vishe od 10tak eura)

• Skuteras, 3707 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Mislim da ti je ovo poslednje sto Dutch kaze najbolja opcija. Ili ako imas neki rostilj, skines onu resetku, poliranje, glancanje, malo prerade i to ti je to

Mislim da ti je ovo poslednje sto Dutch kaze najbolja opcija. Ili ako imas neki rostilj, skines onu resetku, poliranje, glancanje, malo prerade i to ti je to

Greota mi da batalim roštilj. :D

Razmišljao sam da niklujem ovu plastičnu masku ali plašim se kako će to da se drži.Ovaj drugi predlog se i meni ponajviše svidja, samo moram prvo skinuti ovu plastičnu maskicu da vidim kako da izvedem sistem kačenja.

Hvala Dutchman!

Kontaktirao Water jet.Realna cena oko 20e ali pošto je minimum posao koji rade 40e toliko mora i da se plati.Ako je još neko razmišljao da pravi ovo nek se javi, jeftinije će da nas izadje.Ili ako neko zna još neku firmu koja ovo radi nek pošalje kontakt.Ne bih baš da im poklanjam 20e.

Može to da odradi svako ko zna bar malo da barata sa Corelom.Ja ću sebi danas da odradim.U sredini napišem CB500 i oko toga samo neku mrežicu.

• ЗЕЉКАМП, 1823 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

Obavezno postavite slike da vidimo kako izgledaju kada budu gotovi.

Ako bude sve ok, bice tu jos zainteresovanih. ;)

Aaaa, nismo ni mi blesavi, ako ne valja samo mi da se zajebemo.  :D  Ja ću večeras (da pokušam)  da odradim u Corelu za sebe i kolegu, a gospodi iz Water jeta sam pustio poruku da mi kažu koja je tačna realna cena za to, da znamo koliko će da nas izadje kad podelimo.Inače, mislim da nema potrebe da se razmišlja o kvalitetu izrade jer je to za njih boza.Kad sam video šta sve prave i kako debele materijale seku.... :-X Rešetkica od 1mm prohroma je nula.

http://waterjetserbia.com/onama.php

• ЗЕЉКАМП, 1823 postova

Vidim da ovi rade profi i ne sumljam da ce ispasti dobro. Tako da se i ja prijavljujem. Samo ne znam da radim u Corelu i slicnim programima. Da li bi ti bio problem da pokusas da i meni uradis, castim gajbu piva?! ;)

Evo ti i link da malo dobijes ideja za sebe sto se izgleda tice. ;)

http://shop.ebay.de/items/__Kuhlerabdeckung?_nkw=K%C3%BChlerabdeckung&_trkparms=72%253A1229%257C66%253A2%257C65%253A12%257C39%253A1&_dmpt=Motorrad_Kraftradteile&_trksid=p3286.c0.m14&_pgn=1

P.S.  Evo ti slike sta bih ja voleo da mi nacrtas a oni naprave.

post-2784-12879023685094_thumb.jpg

post-2784-12879023685561_thumb.jpg

post-2784-12879023685703_thumb.jpg

Pivo ne pijem, može gajba ćevapa.  :D

Ljudi i ja sam slab sa Corelom, malopre sam ga skinuo pa malo vedžbam, al ćemo da napravimo nešto.Zasad smo na spisku Zeljkamp, Matonji  :) , Hornet i ja.Hornetu sam nasao mlooogo zajebanu stvar.

hornet600_07grilleradiateur03.jpg

Nadam se da može da se importuje slika u Corel, ako se ne snadjemo ništa jurićemo nekoga sa foruma da nam završi.

Evo šta sam ja sebi malopre budžio.Al ovo je samo test, da vidim da li ću moći da se snadjem sa Corelom, nisam odličio još uvek da li da stavim CB500 ili Honda logo.Al verovarno će da bude pčelinje saće i na sredini mala pločisa sa motivom koji odaberem.

post-715-12879023686123_thumb.jpg

E, valjalo bi da nam neko ko zna kaže kako se prohrom ponaša pri savijanju.Debljina će biti 1mm, da li to može da se savije na onoj mašini za običani lim ili mora neka specijalna procedura...

• ЗЕЉКАМП, 1823 postova

Nije frka ni za cevape, sta ti se bude jelo ili pilo, a moze i oba. ;)

Ovu za Horneta si nasao na linku sto sam ti poslao?

Mislim da nas clan Frank Castle radi u nekoj stampariji, pa bi verovatno to on mogao da nam uradi i da bude profi. Mene samo interesuje, kako da izvadimo tacne mere? Bilo bi trulo da nam ljudi urade a posle moramo da grunfujemo. Za moj motor gotova kosta 50e na sajtu i puno me interesuje koliko ce nas izaci kada budemo napravili?  :)

• Drug član, 1139 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

E, valjalo bi da nam neko ko zna kaže kako se prohrom ponaša pri savijanju.Debljina će biti 1mm, da li to može da se savije na onoj mašini za običani lim ili mora neka specijalna procedura...

Klasika,kao i sa svim limovima, samo sto je prohrom malo tvrdji, ali 1 mm debljine nije nikakav problem

Hvala Bobane.

Zeljkamp, ne ovaj za Horneta sam našao na netu, al možda ima i na linku.Videćemo oko obrade, ako se ja ne snadjem lako cemo naći nekoga.A mere...Nemam pojma, moramo se snalaziti.Mislim da vama i neće biti problem pošto se kači mrežica šrafovima sa strane, meni neki zeznut sistem kolko sam video, ima plastične zakačke.Al ne mogu ništa na slepo dok ne dodjem kući da vidim kako to izgleda.A vama savetujem da napravite nešto kao na ovoj slici, savijete na dva mesta, probušite 4 rupe i to je to.U tom slučaju vam treba samo dužina, širina i debljina hladnjaka, prosto.

post-715-12879023686497_thumb.jpg

• ЗЕЉКАМП, 1823 postova

Ma snacicemo se mi vec nekako, ne sumljam ja u to. Ja imam problem jer mi je motor u Loznici u garazi i po njega idem tek za 15 dana. Ne znam kako da uzmem mere?! U stvari, ima jos ljudi koji voze motor kao sto je moj, pa cu njih zamoliti da izmerimo i napravimo sablon. Mozda se i oni odluce za ovako nesto, pa nam se prikljuce.Nadam se da ce i kolicina narucenih komada uticati na cenu izrade... 

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

url za fajl je http://www.jovovic.com/hornet.cdr

nadam se da ce da odgovara , samo ga razvucite na dimenziju koja treba i dodajte stranice koje se savijaju , ne bi bilo loshe da se ucrtaju i shrafovi nek izbushe na mashini kad vec se sve crta ...

post-2984-12879023686686_thumb.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja