kojazr 15 Napisano Mart 4, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan potrebna misljena i saveti dali da izvadim katalizator iz auspuha 2t motora od 50cc i sta dobijam ili gubim samim tim postupkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Kod 50ccm ces dobiti samo jadniji zvuk nista drugo...Mozda nesto malo snage vise i to jako malo i to je to.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6809 Napisano Mart 7, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Zlatno pravilo kod 2t (a boga mi i kod4t).kad se dira auspuh menja se karburacija.Na zalost ljudima je vazan zvuk,a neznaju da cackajuci oko auspuha mogu uspesno da doprinesu preranoj smrti svog ljubimca.Konstruisanje auspuha-mnogo velika nauka,nikako komad lima,brener i dobra volja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Mart 7, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan kod mene je skidan ceo lonac i stavljen drugi original bez katalizatora . sam da radis neznam koliko je pametno jer je kod 2t masina bitan lonac auspuha jako za rad samog motora i sem toga prestelovan je karburator i menjane dizne bar kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam ustanovio da je na mom motoru katalizator zapusen... Da li neko moze da mi kaze sta bih mogao da ucinim s tim? Znam da bih mogao da izvadim katalizator, ali se nesto mislim da ce mozda stetiti motoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 8, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan slobodno izvadi katalizator ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...