dubaibike 0 Napisano Septembar 29, 2006 U prolazu, 41 postova Lokacija: dubai Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam pre par dana u Frankfurtu u Louisu i kupih Schubert concept kacigu. Naravno isprobana je odmah po dolasku u Dubai,nekih 200km voznje i utisci su ovakvi: preglenost odlicna ventilacija odlica zvucna izolacija koju toliko nahvalise i zbog koje sam je najvise i kupio..nista narocito,jer vetar bas fijuce udobnost,hm..ne mogu jos da cenim jer treba jos da se razradi tamni poluvizir koji se uvlaci u kacigu je zaista odlicno resenje primarnu funkciju kacige,nadam se nikad necu isprobati sve u svemu,kaciga vrlo dobra,mada sam ocekivao vise i zaista je ne mogu staviti ispred Nolan X Lite kacige koju vec imam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 215 Napisano Septembar 30, 2006 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Da me je neko pitao koliko je stara ta kaciga, na prvi pogled bi mu rekao da je sa kraja osamdesetih. Ipak, karbon-kevlar konstrukcija, flip-up i cena govore drugaèije. Kada je malo duže gledaš, bude ti lepa. Neodoljivo me podseæa na ratove zvezda, ne znam zašto. Da je nosiš u zdravlju i veselju. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 30, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...karbon-kevlar... GFK, Carbon i Aramid :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dubaibike 0 Napisano Septembar 30, 2006 U prolazu, 41 postova Lokacija: dubai Prijavi odgovor kao problematičan meni lici na glavu predatora iz istoimenog filma :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Octobar 16, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja je nosim vec 4 god. nije losa ali nije za velike brzine! Za "svaler" voznje je odlicna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...