NikolaCruss 10 Napisano Mart 5, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljan je to problem, kad ga jednom izgrebe, nema bez farbanja pomoci. Dosta je da se prodje kroz jednu prasnjavu deonicu, uleti prasina i pesak pod tank, i onda cim levo, cim desno... Jedno pitanje: jel se to grebanje desava vise kod torbi koje se vise krecu po tenku, jer su samo vezane, u odnosu na magnetne koje su mnogo bolje fiksirane? Ili se kod magnetnih uopste ne desava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavljao tanku pamucnu maicu izmedju (za prvu pomoc)....inace cini mi se da su ove folije pravo resenje..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 6, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavljao tanku pamucnu maicu izmedju (za prvu pomoc)....inace cini mi se da su ove folije pravo resenje..... Folije su proverena stvar i na tanku i na repu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo da probam da pomognem, uz origimal tank torbe za moji Apriliju dobio sam i dve providne nalepnice, na slici. Nosac tankk torbe za kontakt strane prema motoru ima filc, i nema potrebe stavljari nesto izuzev ako se nosac ne stavlja na prljav motor. Ali kako bilo probao sam da pomognem onima koji ipak zele da pojasnim kakvva je to folija, nazalost ni sa zadnje strane nema neko pojasnjenje tip, proizvodjac, ili slico, pa zato saljem samo sliku folije i to obe stane ( licce i nalicje ). Nadam se da ce ovo nekome pomoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeka rodzer 0 Napisano Mart 7, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi koji rade auto grafiku imaju i providne folije a one mogu da se savijaju prema obliku vozila tako da mi ovo zvuci kao dobro resenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...