Peki 1214 Napisano Decembar 9, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja bih nju ODMAH preradio u SM!!!!!!! ;D ;D ;D ....ili u trajk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Decembar 10, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja bih nju ODMAH preradio u SM!!!!!!! ;D ;D ;D Voznja bi izgledala kao Time warp, tj, niko od ostalih ucesnika je ne bi ni video, osim mozda u podsvesti... ;D ;D ;D Zamisli, sa nekim lepljivim gumama, od 0-100 oko pola sekunde, ne bi je ni Cak Noris stigao... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 10, 2009 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja bih nju ODMAH preradio u SM!!!!!!! ;D ;D ;D Voznja bi izgledala kao Time warp, tj, niko od ostalih ucesnika je ne bi ni video, osim mozda u podsvesti... ;D ;D ;D Zamisli, sa nekim lepljivim gumama, od 0-100 oko ploa sekunde, ne bi je ni Cak Noris stigao... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Decembar 10, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Majko mila, trepnes, i propustio si ga.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Decembar 10, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja bih nju ODMAH preradio u SM!!!!!!! ;D ;D ;D Voznja bi izgledala kao Time warp, tj, niko od ostalih ucesnika je ne bi ni video, osim mozda u podsvesti... ;D ;D ;D Zamisli, sa nekim lepljivim gumama, od 0-100 oko ploa sekunde, ne bi je ni Cak Noris stigao... ;D ;D ;D ;D ;D No coment ;D Kazu da je supermoto verzija ubica svih zasad poznatih R-ova ... RBobane je li to tacno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Decembar 10, 2009 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pricaj utiske, kako ide, kako se vozi, kako izlazis na kraj sa njim Taj motor je retkost ovde, pa podeli malo informacije iz prakticne voznje sa nama, sta si se stis'o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Decembar 11, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja bih nju ODMAH preradio u SM!!!!!!! ;D ;D ;D Voznja bi izgledala kao Time warp, tj, niko od ostalih ucesnika je ne bi ni video, osim mozda u podsvesti... ;D ;D ;D Zamisli, sa nekim lepljivim gumama, od 0-100 oko ploa sekunde, ne bi je ni Cak Noris stigao... ;D ;D ;D ;D ;D No coment ;D Kazu da je supermoto verzija ubica svih zasad poznatih R-ova ... RBobane je li to tacno? Kako ne bi bilo tacno, bar do 120-130kmh, na Ru ne bi stigao da ubaci u prvu, a cr500sm bi bio vec u cetvrtoj... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...