gio 140 Napisano Mart 3, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle prodajem kao nove gepardove cizme,par puta obuchene.. 43 je broj al ja nosim patike 45 a ove su mi super.. 2600 kinti.. mozhe pm,mozhe mob.. 064 285 40 80 da ne pomisli neko da ih prodajem jer su loshe,imam super ponudu za druge pa zato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Mart 3, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Nikom ne trebaju cizme ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzamahalezos 0 Napisano Mart 3, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dakle prodajem kao nove gepardove cizme,par puta obuchene.. 43 je broj al ja nosim patike 45 a ove su mi super.. 2600 kinti.. mozhe pm,mozhe mob.. 064 285 40 80 da ne pomisli neko da ih prodajem jer su loshe,imam super ponudu za druge pa zato S L I K A!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Mart 3, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi mi kamera na telefonu,pogledaj u ovoj temi shto je Grof otvorio... Na sredini prve strane imash 3 slike http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=25633.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Pa koje su ove dublje-touring model ili ove pliće vojni model? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Mart 4, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Dublje-touring.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...