Evil_Zo 8 Napisano Avgust 21, 2005 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam u komsiluku Hondu CBR600F, mislim da je 1999 ili 2000 godiste, uglavnom nije starija. Decko bi je prodao, mislim da nije padano sa nje ali ne znam koliko je presla. Molim vas, posto nisam bas dobar u procjeni motora (vec sam jednom kupio krs i BACIO pare) mozete li mi reci na sta da obratim paznju, sta da provjeravam i tako to??? Ako se pokaze dobar, kupio bih ga odmah, decko ima para i pet motora u garazi, dao bi mi ga za male pare (relativno). Ali pomozite mi da se ne za..bem!!! :idea: :cry: E, da i do koliko para da pregovaram, posto ja ni ne znam koliko se krece njemu cijena uopste :?: Jao, kada bi mi samo ovo uspjelo... :boca: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Avgust 21, 2005 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmhhhh opet je vec receno na drugom forumu sve ostaje mi samo da ti i ovde pozelim srecu sa kupovinom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Avgust 21, 2005 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan GILERA 180SP 0 Napisano Avgust 21, 2005 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd-Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Malo je glupo sto postavljas ista pitanja na oba foruma, al ajde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...