Evil_Zo 8 Napisano Februar 27, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Opet ja umjesto Hellene i 7 novih fotografija. Ali nema veze sto je samo 7 jer su opet bas sve dobre, imamo sta da gledamo do sldeceg takmicenja i nastavljamo sa osmjehom nasu igru E da, jos jednom veliko BRAVO za sve ucesnike !!! Ideje su standardno dobre, a evo i realizacije postaju sve bolje i bolje, super! Pa da krenemo redom: Fotografija 1: iso 100,3.5 Fotografija 2: iso vrednost 80, otvor blende f/5, dužina ekspozicije 10 (3) Fotografija 3: Fotografija 4: Blenda f/8 Exp. 3.25sec ISO 100 Fotografija 5: f18 exp.10sec ISO100 Fotografija 6: Fotografija 7: Glasajte i uzivajte u radovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 567 Napisano Februar 27, 2009 Drug član, 1694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam dugo cekao, da se opet sladim vasim fotkama, glasanje pocelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 28, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Kako to da NIKAD moj favorit ne pobedi??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1834 Napisano Februar 28, 2009 Skuteras, 3687 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Slabo lobiras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3298 Napisano Februar 28, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5436 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Zena kaze prva je extra ali ja glasao za drugu jer mi je neobicna ,ove kao prva sam vidjao slicne ali ovo nikad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Glasao za prvu ali sam se dvoumio izmedju prve i cetvrte. Mada kao sto kaze BRACO druga je stvarno neobicna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Glasao za sliku broj 1. Jednostavan pristup, jednostavna kompozicija bez mnogo setup-a i filozofiranja - priroda je sve namestila, a kad priroda namesti onda je NAJBOLJE, trebalo je samo biti na pravom mestu u pravo vreme...hmmm i izmeriti svetlo kako bi slika bila tacno to sto je naslov teme "Svetlost" Ima i dve slike koje su potpuni promasaj od ideje do realizacije, ali necemo sad o tome, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan uuu fenomenalne fotografije... glasam za br 1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan No. 7...nekako mi je krativno najjaca...sto ne znaci da su ostale fotke lose!! Bravo za sve ucesnike!! Br. 1 nekako najjednostavnija, nije tu bilo nekog krativnog rada, kao sto rece guru Gremlin ... - priroda je sve namestila, ... Dioda na onom uredjaju je takodje super, kao i ovaj light na koncertu Sanje Ilic...ma sve su super!! ... Ima i dve slike koje su potpuni promasaj od ideje do realizacije, ali necemo sad o tome, Ne bi bilo lose da malo pojasnis ovo(da prodas malo zanat ), za nas sa jevtinijim ulaznicama ali najbolje kada se okonca glasanje!! please...please...please... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Br. 1 nekako najjednostavnija, nije tu bilo nekog krativnog rada, kao sto rece guru Gremlin ... - priroda je sve namestila, ... Pa da... Pazi, (skoro) svako može da nauči da koristi fotoaparat, ali da te ovako us*r* trenutak... moraš da budeš talija Šalu na stranu, ja glasao za 1. jer mi se najviše sviđa i . Stručni žiri će da ocenjuje prema profesionalnim kriterijumima, a za nas uboge posmatrače ova priroda izuva :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Glasao za 4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 5, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, glasanje je zavrseno! U velikom stilu pobjedu odnosi drug clan inferno, CESTITAMO !!! Fotografija je uslikana sa, kako inferno kaze: "my ex hp photosmart 735". Sjajno! A sad, cekamo novu temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Mart 5, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam infernu na ubedljivoj pobedi. Meni se njegova fotografija nije svidela jer mi se cini da nije dobro iskoristio sjajan trenutak i mesto gde se nasao. Glasao sam za fotografiju 4 iako joj fali svetla. Moja je fotografija 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 5, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam infernu na ubedljivoj pobedi. Meni se njegova fotografija nije svidela jer mi se cini da nije dobro iskoristio sjajan trenutak i mesto gde se nasao... Pojasni malo ako mozes ovo. Ja bas mislim da je odlicno (bolje reci maximalno) iskoristena pruzena prilika, a pogotovu kada se pogleda alatkica sa kojom je uslikano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1834 Napisano Mart 5, 2009 Skuteras, 3687 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan I ja se nebih slozio za momenat i obzirom na alatku mislim da je ekstra dobra slika. Sta meni vredi D80 kad nista ne znam da uslikam?! Moja je broj 5. Nisam ni pratio rokove za slanje pa sam u poslednji cas iskopao neku koje mi je bila pri ruci posto nisam bio kuci gde mi je arhiva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa.... kakav bedak, mislim moj ! Kada sam video fotke, odmah sam (laicki) konstatovao da je prva fotka teska FotoSopska salata. ??? ;D Delovala mi je toliko nestvarno da sam cak mislio da je pakovana iz dve fotke, jedne u boji, a druge crno-bele itd, itd... Eto, izgleda da se ogresih. Izuzevsi prvu, sesta mi je najvise legla (sto bi rek`o Zo), pa glasah za nju, a inace su sve zanimljive svaka na svoj nacin. Cini mi se da su fotografije sve bolje i bolje kako vreme prolazi. Cestitam Inferno !! EDIT: moja je 4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke pobedniku...! ... EDIT: moja je 4. Ih, sto nije malo svetlija...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne bedačiš, meni je br 4 najviše svideo i za nju sam glasao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShukS 1 Napisano Mart 6, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke pobedniku! Stvarno ubedljivo... Moja je 3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Cija je 7-ca...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Cija je 7-ca...? Da pogađam, Minina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 6, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Cija je 7-ca...? Ne staj mi na muku Moja je 7 Kada sam vidio da je stiglo malo fotografija onda sam u 5 do 9 uzeo aparat i skljocnuo cisto da ne ispalim. Inace mi nikako ne leze ove umjetnicko-filozofske teme... P.S. Hvala za glas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moja je fotografija 2. Dim i staklo, duga exp? Ili.... kako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Cija je 7-ca...? Ne staj mi na muku Moja je 7 Kada sam vidio da je stiglo malo fotografija onda sam u 5 do 9 uzeo aparat i skljocnuo cisto da ne ispalim. Inace mi nikako ne leze ove umjetnicko-filozofske teme... P.S. Hvala za glas No. 7...nekako mi je krativno najjaca...sto ne znaci da su ostale fotke lose!! ... Ja rek'o sta sam imao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Mart 6, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Moja je fotografija 2. Dim i staklo, duga exp? Ili.... kako? Ovako: prvo sam seo i razmislio sta cu i kako cu... ...i posto sam razmislio 5-6 puta, resio sam. Samo sam malo korigovao postojecu scenu i svetlo, i odabrao kadar... ...da na kraju izgleda otprilike ovako: Posle pedesetak pokusaja dosao sam do sledeceg: rucno izostrim na 35mm, zatim zumiram toliko da mi dioda ne izadje iz kadra, odn. da bude tamo gde ja hocu. Ekspoziciju podesim na 10s, ugasim lampu. Okinem i posle dve sekunde vratim polako na 35mm, ostaje mi jos 3 sekunde (vrlo je napeto!), palim lampu i to je to. Kao posledica preteranog razmisljanja (oko 10 puta sam razmisljao) i ocajnog stativa, slika je stresena, a konacni izgled i polozaj"svetlosnog topa" sam dobio kropovanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...