oldtajmer 78 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Uplatio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 674 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 1728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Najzad i ja uplatio.... jer nase malo moze biti mnogo za one koji nemaju ni malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Imteresantno je da je medju onima koji su se javili da ce pomoci Boletu dosta onih sa motorima do 3000-4000 evra i jeftinijih mada ima i skupljih.Malo mi zaostaju oni koji bas imaju lovu .cccccccc.PRAZNA DUSA A PUN NOVCANIK.....ZAJEBANA STVAR. P.S. voleo bih da ti sa kintom ovo shvate kao prozivku i predju na spisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Mart 3, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Neka, pite, svako ima svoj krst... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja dao svoj skromni doprinos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantamil 0 Napisano Mart 3, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Uplatio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uplaceno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusao sam da u rubrici uplatilac stavim Bjb i moj nick,a ispod ime i prezime,al mi nisu dali u posti da tako uplatim,pa je onda uplaceno na moje ime i prezime.Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Pokusao sam da u rubrici uplatilac stavim Bjb i moj nick,a ispod ime i prezime,al mi nisu dali u posti da tako uplatim,pa je onda uplaceno na moje ime i prezime.Poz Moras ih sarmirati! ;D Uplatnica.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 3, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li vazi jos onaj stari ZR? Moja devojka hoce da uplati sa koleginicama neku cifru. Nista znacajeno, ali koliko se moze i od srca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusao sam da u rubrici uplatilac stavim Bjb i moj nick,a ispod ime i prezime,al mi nisu dali u posti da tako uplatim,pa je onda uplaceno na moje ime i prezime.Poz Moras ih sarmirati! ;D Haha,al kod mene u posti radi jedan brko,trebao sam devojku poslati da ga sarmira ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Eto uplatio i ja jutros pre praxe... Nadam se da cemo pomoci Boletu kolko tolko :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da li vazi jos onaj stari ZR? Moja devojka hoce da uplati sa koleginicama neku cifru. Nista znacajeno, ali koliko se moze i od srca. Da, vazi jos. Hvala za devojke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Skenirano aparatom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je poceo je novac da pristize na racun, pre neki dan je bilo zabrinjavajuce, mada mogli bi mi mnogo bolje i vise :-\ Jedva se nadjoh, vec sam htela da zovem banku da se malo svadjam ;D Ovo ispod mene (Ljubica Ćirić) oznaceno kao -//- -//- je crnamrlja, uplaceno je sa istog racuna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Mart 3, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je, našao sam se Već sam hteo da idem u banku da im !"#$%&/( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Mart 3, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je, našao sam se Već sam hteo da idem u banku da im !"#$%&/( I ja sam hteo.... Al ljudi ovo je jako malo para nema ni za 600 evra ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1263 Napisano Mart 3, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Mene su prekrstili u Branislav Lovrencin (a treba Lovrencic) ali nema veze, bitno je da su pare legle. Ja sam bez problema stavio BJB nick na uplatnicu pored mog imena i prezimena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 3, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je, našao sam se Već sam hteo da idem u banku da im !"#$%&/( I ja sam hteo.... Al ljudi ovo je jako malo para nema ni za 600 evra ! Pa imaju jos uplate koje nisu prosle. Ne mozemo mi na ovaj nacin skupiti 10.000 eur Ja ne znam koliko jos ima vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas otisao do poste,trebale su da mi legnu neke pare, ali nisu legle, stvarno mi je zao, ako bude nesto leglo do petka obavezno uplacujem :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Bogami nesto mrljavo ide.Hajde momci moze i 100 dinara, i 200.Nije vazna cifra.Ko nema mnogo para nemora da kupi cigarete jedan. dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Mart 3, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je, našao sam se Već sam hteo da idem u banku da im !"#$%&/( Ispod Arakisa kao Predrag Dograjić Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Boletov post> "Zdravo, u Srbiji se obavljaju transplantacije bubrega, sa bubrezima donora iz prve i druge linije, ali ako se poklapaju krvne grupe davaoca i primaoca. Moja krvna grupa je B+, što je retka krvna grupa na ovim prostorima, oko 2% stanovništva. Što se tiče mojih roditelja koji hoce da daju bubreg, mati je A+ krvna grupa, a otac AB-, stric A-, a ujak O+. Više nemam nikog od rodjaka koji bi mi donirali bubreg, kako bi ja mogao da nastavim normalan život. Na listi čekanja sam, a u poslednjih 14 godina niko nije donirao bubreg B+ krvne grupe. Tako da je jedino rešenje odlazk u Rusiju, u drzavnu bolnicu, u Moskvi, kod Profesora Gorbunova. Sticajem razvoja bolesti, počele su da mi odumiru nervne ćelije na stopalima, tako da mi je što hitnije potrebna transplantacija bubrega, da bi se sprečilo dalji razvoj bolesti." Ovakva sudbina moze da zadesi svakoga od Vas, svakog trenutka. Ovom akcijom necemo spasiti sve zivote ovog sveta, al ako nam je covek zatrazio pomoc, jel mozete tek tako da ga izignorisete! Vama ta cifra od par stotina dinara "NISTA NE ZNACI,A BOLETU ZNACI ZIVOT"!!!!!!! Covek ceka Vas novac, jer mu je to jedini nacin da prezivi! BUKVALNO! JESTE LI SAD RAZUMELI ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Mart 3, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Sedmi, na prvom listu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...