crnamrlja 22 Napisano April 2, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan valiki pozdrav MzM ekipi, svaka cast ljudi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 2, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Rispekt ;D eve danas sutra plate i ja obrcem jos jedan krug ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 110 Napisano April 2, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan uplaceno danas nadamo se najboljem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tica82 0 Napisano April 2, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Zlatibor Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi jedna informacija, decko iz Svedske zeli da uplati novac ali mu trebaju instrukcije za uplatu. Poslala sam mu one instrukcije sto ste objavili za placanje u eurima ali mu traze neki SWIFT kod pored IBAN-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 2, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi jedna informacija, decko iz Svedske zeli da uplati novac ali mu trebaju instrukcije za uplatu. U prvom postu imas instrukcije. Hvala. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=31632.260 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uroszemun 0 Napisano April 2, 2009 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moram priznati da je baner pun pogodak !!! Ja se vec desetak dana spremam da odem do banke ali nikako da mi se sloze kockice Kad sam negde u gradu i kad mi je zgodno da svratim do banke setim se da uplatim ali nemam broj racuna i ostale podatke .Obicno se kacim na sajt ili kasno uvece ili ranije ujutro i kad god otvorim forum baner me pogodi kao grom iz vedra neba ??? !!! Tako svaki dan do jutros - kad sam otvorio forum i video baner istog momenta sam se obukao i otisao do banke . Najzad UPLACENO i nadam se da nije kasno ! Svaka cast urednicima sto misle umesto nas zaboravnih pa mozda cak i neodgovornih !!! Stvarno sam bio ljut na sebe a danas se osecam sjajno Veliki pozdrav Boletu i svim dobrim ljudima koji ucestvuju u akciji !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 2, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Evo mali update, ja danas bio da uplatim po upustvima iz predhodnih postova, i zena sto radi za salterom rece nemoze ovako i otkuca mi ona kako treba, pa evo objavljujem prepravljenu verziju, koja moze da olaksa postupak i mladjim clanovima koji nemaju iskustva sa placanjem preko racuna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano April 2, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima informacija o sakupljenoj svoti? preostaloj svoti?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 2, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima informacija o sakupljenoj svoti? preostaloj svoti?! Bice sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano April 3, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za Boleta od mene hiljadarka, malopre uplaceno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 3, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Od 26.02 do 03.04.2009 je sakupljeno 420.000 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lex 17 Napisano April 3, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: valjevo Motocikl: nsu 175 Pretis Prijavi odgovor kao problematičan i ja dadoh neki dinar Srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano April 3, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, napiši koliko je još potrebno, tako ćemo lakše pratiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 4, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, napiši koliko je još potrebno, tako ćemo lakše pratiti. Jos ovoliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShukS 1 Napisano April 4, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dugo nisam bio ovde... U ponedeljak stize i od mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano April 4, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, napiši koliko je još potrebno, tako ćemo lakše pratiti. Jos ovoliko. Uh brate. Lose je vreme. Nista napravicemo jos jedan krug. Ljudi dajte da se jos malo odreknemo necega u svom zivotu da bi Bole imao svoj !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano April 4, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan @ RS Prikupicemo mi sutra jos neki dinar na nasoj voznjici. Prijavljeno je oko 40 motora, tako da bi trebao da legne jos neki dinar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Barba 0 Napisano April 5, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da li se neko setio da ponudi nekim sponzorima da daju lovu pa da im se okaci reklama, baner ili sta god vec na ovaj sajt i na taj nacin se brze skupi potrebna suma. mozda je vec bilo reci o ovome u prethodnim postovima, ako jeste onda se izvinjavam na ponavljanju (ne mogu da citam sve postove), ako nije onda ljudi razmislite o tome, ovako sa uplatama po 1-2K dinara cekace covek jos dosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano April 5, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Clanovi BJBikersa koji su ucestvovali na danasnjoj voznji Beograd - Rudnik - Beogad, skupili su 9200 dinara + 10EUR + 10 USD. Novac ce biti uplacen sutra. Drzi se Bole! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano April 5, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Clanovi BJBikersa koji su ucestvovali na danasnjoj voznji Beograd - Rudnik - Beogad, skupili su 9200 dinara + 10EUR + 10 USD. Novac ce biti uplacen sutra. Drzi se Bole! Svaka cast ljudi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suzin 0 Napisano April 6, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Banja Koviljaca Prijavi odgovor kao problematičan Zelimo sto brzi oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano April 6, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Боле, уз тебе смо!!! Брз опоравак желим, као и повратак на друм! Поздрав. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano April 9, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam bio sa Boletom.Dobra vest je da su ga pozvali u Rusiju (mislim da je rekao da ide 21. ali nisam sasvim siguran) a loša vest je da mu fali još 5000 eura.Mislim da je sada pravo vreme da se obrne drugi krug ove akcije i da svi koji su uplatili,a i oni koji nisu uplate još jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 9, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Izvestaj sa dinarskog racuna. Uplaceni iznos do 06.04.2009 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano April 9, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam bio sa Boletom.Dobra vest je da su ga pozvali u Rusiju (mislim da je rekao da ide 21. ali nisam sasvim siguran) a loša vest je da mu fali još 5000 eura.Mislim da je sada pravo vreme da se obrne drugi krug ove akcije i da svi koji su upaliti,a i oni koji nisu uplate još jednom. Da, Bole ide 21. i ko je mislio priložiti sad je pravo vreme, i da obavestim da će i na Moto berzi Novi Sad 19.04. biti organizovano prikupljanje para, pa eto prilike za uskršnji poklon :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...