Joseph B. 142 Napisano Septembar 27, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Da se pohvalim! U nedelju uvece sam poslao ponosni vlasnik Honde CB400N iz 1980. Meni je potpuno novo iskustvo voziti ovakav motor, pa se jos upoznajemo. Zasad je sve u redu, odusevljen sam sa snagom ( 33kW/44KS ?) Malo me nervira bucan auspuh, i km sat mi laze ( pokazuje 60 pri brzini od 73 km/h - morao sam da se objasnjavam panduru koji mi je pokazao rezultat...ali sam se izvukao bez kazne). Danas sam odradio prepis i sad stvarno mogu da kazem da je moj. Eto, toliko. Odnosno, evo i slika ( pre nego sto bi neko krenuo sa pitanjima slicnim "a zasto nemas kacigu?" , u trenutku slikanja sam ga gurao u garazu i 2 minuta pre toga sam bio u punoj ratnoj opremi...skoro...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Septembar 27, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Chestitam, da se navozash na njemu puno, puno km ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Septembar 27, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 27, 2006 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Èestitam i sreæno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 27, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan I ja se pridruzzujem chestitkama Da li planirash neke prerade? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1127 Napisano Septembar 27, 2006 Ne silazi, 5526 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Neka je srecno i dugovjecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Septembar 27, 2006 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan CONGTRATZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Septembar 27, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, aaa, pa cestitke, sad znaci pocinje dorada/prerada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 215 Napisano Septembar 27, 2006 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za makinu. Da ti pruži sve što što od nje poželiš. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suki 3 Napisano Septembar 27, 2006 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd - Banovo Brdo Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstore.... puno kilometara i lepih mesta da obidjete zajedno.... :biker: :jos_piva: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 27, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam sokole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Septembar 27, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje i da se slatko navozas sa njim. Ja bar sa mojom Hodnom jesam. P.S. Video sam ovaj motor na skupu u Indjiji ali daj boze da sam pogresio. I tada je bio na prodaju, decko ga je turirao do crvenog, mene je dusa bolela. :cry: Jel nije tajna koja je cena bila u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2870 Napisano Septembar 27, 2006 Braveheart, 712 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje eto jos jedan si dodao u kolekciju :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Septembar 27, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, sa srecom da se vozis... A sto se tice brzinomera, mozda ti je prednja guma veca nego fabricka i zato laze. Tako je isto kod mene, laze oko 10km/h :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2227 Napisano Septembar 27, 2006 Vlasnik sajta, 5389 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na makini! Sad svi zapamtite kako taj motor izgleda jer osecam da ce tu biti dramaticnih promena preko zime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan80 11 Napisano Septembar 27, 2006 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast i nek ti je sa srecom!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Septembar 28, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Septembar 28, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Kolege motoristi, da znate koliko mi znace vase cestitke... Hvala svima! Nadam se da cu ispuniti sva ocekivanja vezana za kilometrazu i bezbednost... @Pablo, lancia88,Yoman... Sad svi zapamtite kako taj motor izgleda jer osecam da ce tu biti dramaticnih promena preko zime Smile Very Happy :D:D Zasto mislite da ce doci do nekih promena? :D:D Salim se, sve zavisi od finansijske situacije tokom zime. Ako smatram da necu imati dovoljno para i za putovanja i za neku "chopperizaciju" onda cu naravno uloziti u kilometre a ne u izgled motora... @brka Sve najbolje i da se slatko navozas sa njim.Ja bar sa mojom Hodnom jesam. P.S. Video sam ovaj motor na skupu u Indjiji ali daj boze da sam pogresio. I tada je bio na prodaju, decko ga je turirao do crvenog, mene je dusa bolela. Crying or Very sad Ne mora da znaci da je ova Honda bila u pitanju, mada se naravno nikad ne zna.Zasad se lepo ponasa i lepo radi, videcemo posle par `iljada km. Mene dusa boli na svakom susretu kada neko turira motor u crveno i ubija masinu, ali sta cu. Jednom sam rekao da necu da kupim motor u ovoj drzavi, jer retko ko ( cast izuzecima naravno, nisam mislio na clanove foruma) postuje motor, i kad kupim nesto iz inostranstva, bar ne znam kako su ga tamo ubijali. Ali...Uvek postoji ali... Nisam vise mogao da cekam! Nisam vozio motor dva meseca, i sad sam srecan kao kuce... Jos da Bog da jos dosta lepog vremena, pa da se navozam jos ove godine... Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Septembar 28, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Navozaces se samo tako. Ja sam moju kupio u ovo vreme pre 2-3 godine i pocetka marta presao 5000-6000km. P.S. Ako nekoga interesuje moja Honda, moze za 1600e, 1988. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Septembar 28, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka èast i dobrodošao u "CB" familiju :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Septembar 28, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan izgleda baš oèuvano, èestitam na prinovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Septembar 28, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ceestitke, da ga dobro voziss! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladko_ns 1 Napisano Septembar 28, 2006 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan chestitke.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivan 0 Napisano Septembar 29, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda CB900 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za masinu. I ja se nesto mislim da 2007 nece liciti na sebe Mene dusa boli na svakom susretu kada neko turira motor u crveno i ubija masinu' date=' ali sta cu. [/quote'] P.S Imene boli dusa kad to rade, ali nekoliko puta nisam mogao da odolim da im pokazem kako to BMW radi :twisted: eee sad sam hteo da ubacim onu sliku sa susreta iz ADE, usijane izduvne grane ( od tvog BMW ) :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Septembar 29, 2006 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Èestitam Jose B ! I neæe èo'ek da mrdne sa 500ccm i gotovo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...