dimac 987 40 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me koji su servisi ovlasceni za servisiranje Suzuki motora ako je kupljen u Eurosumaru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan to u srbiji ne postoji , mada ce ti mnogi reci moze i hondin servis ili bata misko , ili cika mika . itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Spale Tale Stankara Joca sa karaburme ...... Imas spisak u knjizici koju si dobio uz motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Spale Tale Stankara Joca sa karaburme ...... Imas spisak u knjizici koju si dobio uz motor Koga mi ti preporucujes, koliko od prilike kosta prvi servis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Joj Neznam sta da ti kazem. O svakom majstoru je pisano na forumu...Svako je izneo i lose i dobre osobine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sad pogledah servisnu knjizicu i na zadnjoj strani pise koji su ovlasceni servisi, nisam ni znao. Pa onaj iz Eurosumar-a mi je rekao da teram kod TALE-ta. Jos 350km i moracu na servis, a kad bude lepse vreme ja cu to da pregazim za 1-2 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Sad pogledah servisnu knjizicu i na zadnjoj strani pise koji su ovlasceni servisi, nisam ni znao. Pa onaj iz Eurosumar-a mi je rekao da teram kod TALE-ta. Jos 350km i moracu na servis, a kad bude lepse vreme ja cu to da pregazim za 1-2 dana Imas u rubrici Servisi napisano o svakom serviseru....Procitaj iskustva drugih.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 25, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan To je najobicniji servis i to moze da ti uradi bilo ko ali da ne bi izgubio garanciju onda moras u ovlasceni servis. Lepo osmisljeno da se coveku uzmu pare. Svaki majstor od njih je dobar, ali posto je to samo najobicniji servis, gledaj gde ti se najvise isplati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja sve to, ali bez ovlascenog nema garancije. Raspitacu se jos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 25, 2009 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ovlasceni serviser za Suzuki je i Gagi (3t-Racing) iz Balosave kod KG http://www.3t-racing.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 578 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan U bre Dimac al si zakompikovao, pa sve ti lepo pise ovde : http://www.suzuki-srbija.rs/servisna-mreza.html ali cena nije ista kod svih, znam kad sam posetio Jocu i Taleta u nameri kupovine Burgmana, pa je najbolje da okrenes telefonom i priupitas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Kapiram da sam zakomplikovao, ali hteo sam da cujem misljenje iskusnih. Zvacu ovih dana da pitam pa te obavestavam, ali sve mi nesto pada na pamet da teram u 3t-racing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan evo druze skoro sam radio kod Joce sa karaburme i ispalo me je oko 7000 jeste dranje po ušima za glupave stvari ali sam sedeo i gledao šta je majstor radio tako da sam bio miran ..... moja preporuka ti je da ideš tamo, čovek je na mestu i za svaku pohvalu.. odnosi se prema motoru totalno profesionalno i pažljivo što ti je i naj bitnije kad već kupiš motor i kada samo ti znaš koliko si se stvari odrekao za njega ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Brate sve to ja razumem, ali kad ti neko za servis koji zavrsi za 30-60min naplati 7000din i pritom mu je trosak samo ulje to mi lici na dranje koze sa ledja. Ali sta cu, kupio sam nov motor pa moram da idem na servis zbog garancije. Secam se da sam i za YBR u koji staje 1l ulja placao redovan servis 4000din, mislim nikakve logike nema, ali ajde. Pa neka sat rada kosta i 2500 din opet je to mnooogo za tako prostu stvar koju i sam mogu da uradim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 25, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan E pa ko te j**e kad vozis nov motor. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan To se i ja pitam sad veruj mi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan znam brate ali sta ces, niko od nas nije mentol da ne zna .... odrvne sraf i filter i ssipa ponovo ulje, ali jbg nasli pa zasli ... e da jel garancija ima ograničenje u km nešto mi promumlja onaj lik što radi tamo nič ga nisam razumeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam 2 godine je garancija a kilometraza je nebitna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 134 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam letos išao kod Taleta na prvi servis. Majstor je OK. Što se cene tiče, koliko se sećam oko 100€. U Strom-a staje skoro tri litre ulja + cena filtera. To je značajan trošak. Ostalo su sitnice. Zategne i podmaže lanac, prekontroliše i doda tečnost za hlađenje. Napominjem da Tale sklapa motore u Euro sumar-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alesta 0 Napisano Februar 26, 2009 U prolazu, 79 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tale ili Gagi-3t racing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko znam u motor staje 2.3l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 134 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Kolko znam u motor staje 2.3l U motor i filter 2,8 lit. do gornje crte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...