kineziolog 5 Napisano Februar 27, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan za te pare moze dobar gs da se nadje kao i xt...to kao novo je novo je ok ali ne kad se radi o kinezima jer sam druga molio da ne kupi novog kineza i on me nije poslusao i kupio to groblje. Kao prvo u garanciji ti bude samo masina a sve ostalo nije. Da li je normalno da motor kupljen nov u junu ne izdrzi do kraja sezone sa fabrickim lancanicim i lancom,da mu sijalice crkavaju svaki treci dan,srafovi se svi popuste i sve se trese kao da je presao 80.000km.... ja razumem ljude koji kupe kineski skuter nov za male pare i na kredit pa im to tokom leta zavrsava posao u guvi po gradu i slicno...to je ok ali kao zaludjivati se da kinezi mogu da naprave ozbiljan motor za male pare je smesno. sorry za off ali je bilo jace od mene jer ipak vise volim japanca starog 20godina nego kineza starog 2 dana. Sto onda zamjeni nako finog kawasakija za tog zabara, to ti nikad oprostiti necu ;D Ima svakakvih Kineza to znam i ja, ali meni je lanac u redu, sijalica je samo jednom pregorila (prednja i zadnja, al to je do sijalica koje su nikakve, meni svaki dan u kuci pregori po jedna, stedljive su zakon). Taj stari GS je dobar ako ga namjeravas duze vreme voziti, ali opet kad sjednem na starudiji, kvare se i oni, stalno se nesto doteze, a ovako kad sjednem a on nov. Do sada mi nije ni stucnuo, kad izgrije malo spremam jedan test izdrzljivosti za njega i svasta po nesto, pa cu da otvorim jednu temu bas da analiziramo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 27, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan za te pare moze dobar gs da se nadje kao i xt...to kao novo je novo je ok ali ne kad se radi o kinezima jer sam druga molio da ne kupi novog kineza i on me nije poslusao i kupio to groblje. Kao prvo u garanciji ti bude samo masina a sve ostalo nije. Da li je normalno da motor kupljen nov u junu ne izdrzi do kraja sezone sa fabrickim lancanicim i lancom,da mu sijalice crkavaju svaki treci dan,srafovi se svi popuste i sve se trese kao da je presao 80.000km.... ja razumem ljude koji kupe kineski skuter nov za male pare i na kredit pa im to tokom leta zavrsava posao u guvi po gradu i slicno...to je ok ali kao zaludjivati se da kinezi mogu da naprave ozbiljan motor za male pare je smesno. sorry za off ali je bilo jace od mene jer ipak vise volim japanca starog 20godina nego kineza starog 2 dana. Sto onda zamjeni nako finog kawasakija za tog zabara, to ti nikad oprostiti necu ;D Ima svakakvih Kineza to znam i ja, ali meni je lanac u redu, sijalica je samo jednom pregorila (prednja i zadnja, al to je do sijalica koje su nikakve, meni svaki dan u kuci pregori po jedna, stedljive su zakon). Taj stari GS je dobar ako ga namjeravas duze vreme voziti, ali opet kad sjednem na starudiji, kvare se i oni, stalno se nesto doteze, a ovako kad sjednem a on nov. Do sada mi nije ni stucnuo, kad izgrije malo spremam jedan test izdrzljivosti za njega i svasta po nesto, pa cu da otvorim jednu temu bas da analiziramo. kawasaki je zamenjen samo jer je imao 600ccm i to mi je malo...ako bog da bice neka 9 umesto zabara:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan ajde antone slikaj ga... izgoreh od zelje da ga vidim a da reci mi... video sam da ima bas malu konjazu... jel se to bas oseti? ima 9 konja a posto ja nisam vozio nista jace ne znam da li se to oseti.recimo da se oseti u 5 ali onda je voznja prijatnija.onako,startan je u 1 i odma moze u 2 mada mu nije ni kretanje sa 2 problem.i u 4 ima jos dosta snage.recimo da mojih 85 kg solidno nosi.nisam ga probao sa dvoje.mada moj free ima 3 kw pa mi se cini da je dosta jak.recimo ovako-ima dosta snage,startan je,i lepo vuce do 4.5 mu je za ravan put i za opustanje.1 i 2 su dosta kratke.u 3 brzo nabije obrtaje i tu ima preterano snage.kada budem isao dalje negde vise cu pisati o tome.a slike sam obecao za nedelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1269 Napisano Februar 28, 2009 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan jedva cekam fotke e a slikaj mu i komandnu tablu a ako moze i neka fotka sa tobom na njemu .... cisto da vidim koliki je u odnosu na vozaca i koji je polozaj tela jer mi se cini da je volan malo nizi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladislav 0 Napisano Februar 28, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Šašinci Motocikl: Qingqi 200 GY Prijavi odgovor kao problematičan 2d j dobar motor. Ima ga moj drug. Uzeo ga je pre pola godine i za sada je zadovoljan. Vozio sam ga i mogu da kazem da lepo ide, Posto vozim endura od 200 nisam imao utisak da povlaci, ali brzina lepo raste. ;D Izgleda kao da ima 600 ccm pretezno zbog rezervoara i diskova. Kako koci i ne treba spominjati (2 diska za 160 kila). Zbog tih kocnica mi je potomstvo moglo nastradati. Sve u svemu motor je ok za onoga koji voli takav dizajn. Za te pare dosta muzike, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan jedva cekam fotke e a slikaj mu i komandnu tablu a ako moze i neka fotka sa tobom na njemu .... cisto da vidim koliki je u odnosu na vozaca i koji je polozaj tela jer mi se cini da je volan malo nizi. jedva cekam fotke e a slikaj mu i komandnu tablu a ako moze i neka fotka sa tobom na njemu .... cisto da vidim koliki je u odnosu na vozaca i koji je polozaj tela jer mi se cini da je volan malo nizi. [/q uote] danas bi trebalo da uradim fotke.kada sam ga uzimao i sam sam pomislio da je volan suvise nizak.jedino to mi je zasmetalo na prvi pogled posto imam nekih problema sa kicmom pa sam pomislio da ce mi takav polozaj biti veoma neudoban.i dok sam sedeo na njemu u prodavnici imao sam isto takav utisak.tek u voznji se pokazalo da nisam bio u pravu.na motoru mozes da zalegnes preko rezervoara,mozes i da sedis uspravno moze i nesto izmedju.posto je sic malo nizi u odnosu na volan a i dosta je mekan mozes lepo da se prilagodis kako ti odgovara.ne moze da se sedi bas kao na enduru zbog polozaja nogu ali ovako znaci nema nikakvih problema.uglavnom u voznji se namestis kako ti odgovara.a za kocnice je Vladislav u pravu.treba biti jako nezan sa prednjom.najbolje bi bilo na rezervar,tamo gde dodju jajca staviti neku zastitu.mada ja ne znam da li takvo nesto ima da se kupi,a verovatno da ima. ako mislis uzimati i ako mozes da biras boju,crni vizuelno izgleda najveci i po meni je najlepsa boja.kada se skinu nalepnice tek onda je pravi.niko ne vidi da je kinez niti koliko ima ccm pa pomisle da je neka zver. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1269 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan hahahahaha.... mudar potez sa skidanjem nalepnica ;D Ali sve to pada u vodu kad se cuje zvuk zar ne ali nema frke... meni se mnogo svidja masina. A video sam qm 250 2d... kao lutka. jedino sto je ruzan far... mislim lose je ukonponovan pa lici na ajkulu E antone care... ima li sanse da snimis klip pa da ga obesis... voleo bih da cujem zvuk a ovde u salonu ga jos nemaju pa ne mogu ni da ga vidim a kamo li da ga cujem. izvini sto te smaram druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladislav 0 Napisano Mart 1, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Šašinci Motocikl: Qingqi 200 GY Prijavi odgovor kao problematičan To sa skidanjem naletpnica je malo zeznuto posto su lepili nalepnice pa presli preko jih sa bezbojnim lakom. Kada se skinu ostane mat boja ispod. Znam jer je drug pokusao da od njega napravi Horneta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Момци, ј... вас тај пос'о са скидањем и заменом налепница за оне неких познатијих марки! Изгледа ништа мање смешно од оног када на старог, ислуженог "Москвича" каравана ставе налепнице "Опел". 'Оћеш "Хонду" - купи "Хонду". Какво је солидно моторче, власник нема чега да се стиди и да га "маскира". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan ja sam poskidao neke nalepnice,one sa imenom i kubikazom,ne da bih lepio nove nego cisto zato sto motor tako lepse izgleda.ne bih nikada lepio nalepnice tipa HONDA na moj motor.to bi onda bio recimo teski falsifikat.kao svojevremeno biciklovi iz Segedina.samo kinezukazes koje hoces a on ti donese punu torbu nalepnica. kako da ubacim slike u post?ima ih desetak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duschann 4 Napisano Mart 1, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Keeway Exceed 125 Prijavi odgovor kao problematičan kako da ubacim slike u post?ima ih desetak. evo ima objašnjeno u ovoj temi http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=16308.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1269 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan stigle slikeeeeeeee:D ajde antone stavi pa da parimo oci;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan nista od slika.nikako da ih okacim.probao sam kaurinu da posaljem na mejl ali mi nesto pobrkao i outlok pa ni od toga nista.videcu sta cu dalje.jos koji pokusaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako nisi uspeo sa detaljnim uputstvom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1269 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan nemoj to da mi radis antone.... pokusaj ponovo ili pokusaj sa drugog racunara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan Кажи и то да је Томос користио моторе конструкције старије 20 година од свега што се производило у то време, чак нису могли да склепају ништа веће од 90 кубика, о четири такта и да не говоримо... ali to sto su sklepali i dan danas se vrti...i da je skuter bolji od tomosa,postari bi ih uzeli vec ;D inace po brdima perem svaki 49cc skuter ko staru krpu sa mojega mopeda ATX//./. a ko poseduje e90 pre ce se rastaviti od zivota nego da ga proda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Занимљиво: и ја од '89. имам једног АТХ-а и заиста је много бољи за обилазак њива у атару него било који скутер, баш као што је мој трактор неописиво проходнији од комшијине "Ниве" по том истом атару, када се окиши у јесен. Поредиш нешто што нема смисла поредити. И то што су поштари возили и возе "Томосе" само потврђује чињеницу да другог избора није било, тј. било - ал' ти одеру ажбинама кожу са леђа. За неког произвођача, монопол је дивна ствар, али само за њега. @anton Ако ти је толики проблем, смести фотке у фолдер, зипуј, па окачи на www.dodaj.rs и напиши линк. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan slazem se d asu razlicite namene motora,definicija ATX-a: *"ATX je namenje voznji po losim putevima i besputnim terenima,to omogucava veliki hod prednje viljuske i visokostojeci blatobrani"/// a zbog druge stvari sam uporedio...jer si rekao da su koristili 20god stare konstrukcije...to je tacno,ali protiv tomos kros seniora koji ima 50cc a 12konja,ne mo0ze ni jedan skuter,a inace je pravljen 70ih...stavi mu samo glatke gume i gledaj belaj... a prvo 2t je lakse za popravku od 4t...jeftiniji delovi,brze se odradi...prohodnost mu je velika,potrosnja mala,i najbitnije trajno je registrovan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan kaurine javi mi na mejl da li sam konacno uspeo da ti posaljem slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Mart 2, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan kaurine javi mi na mejl da li sam konacno uspeo da ti posaljem slike. posalji meni ako hoces... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Mart 2, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan slazem se d asu razlicite namene motora,definicija ATX-a: *"ATX je namenje voznji po losim putevima i besputnim terenima,to omogucava veliki hod prednje viljuske i visokostojeci blatobrani"/// a zbog druge stvari sam uporedio...jer si rekao da su koristili 20god stare konstrukcije...to je tacno,ali protiv tomos kros seniora koji ima 50cc a 12konja,ne mo0ze ni jedan skuter,a inace je pravljen 70ih...stavi mu samo glatke gume i gledaj belaj... a prvo 2t je lakse za popravku od 4t...jeftiniji delovi,brze se odradi...prohodnost mu je velika,potrosnja mala,i najbitnije trajno je registrovan... Ovo gore i nekako.... Al objasni mi kakva prohodnpost??? To za jeftinije djelove i brzu odradnju nema veze sa 2T 4T, golf 2 je 4T pa djelova na svakom cosku ;D Potrosnja mala ;D ;D ;D odavnose nisam ovako ismijao, 2T motori trose duplo vise od 4T I kakve veze ima registracija sa 2T 4T, da stavis wankelov (znas valjda o cemu pricam) motor od 49 ccm bice trajno registrovan, nema veze sa taktovima. I traktori su trajno registrovani ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan који 4т троши 2л на 100км а при том има 7,5 коња? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan који 4т троши 2л на 100км а при том има 7,5 коња? Bilo koji sa hibridnim pogonov ala Kremenko,pogotovo u rikverc. ;D Aj polako.Prvo se odluci da li ima 7,5 ili 12 konja! ...to je tacno,ali protiv tomos kros seniora koji ima 50cc a 12konja који 4т троши 2л на 100км а при том има 7,5 коња? Zatim,mesas babe i zabe.U pitanju su totalno drugaciji koncepti motora a i naopako bi bilo da skuter sa prosecnih 3-4 konja pobedjuje kros masinu sa tri puta vecom konjazom,a u krajnjem slucaju to im i nije namena! Jos treba da se pojavi neki lik i da kaze "moj R sa 600ccm i 120 konja dere bilo koji skuter" ... Dalje,neka me isprave upuceniji ljudi sa foruma ali iako 2T masine imaju manje delova od 4T takodje i daleko krace traju i znatno vise trose. I na kraju tema je "KEEWAY SPEED 125 vs. QINGQI QM 125 2D" , a ne ATXvsSkuteri niti je bilo ko sa teme izrazio zelju da kupuje neki od ta dva navedena. Nego da se vratimo na temu,Antone molim te uradi nesto sa tim slikama pa i da mi vidimo motorce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan nisam reko da ja imam SENIOR vec JUNIOR cilindar,,,senior ima 12konja a junior 7,5...a postoji jos jaci 49cc PUCH COBRA CROSS 14konja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan nisam reko da ja imam SENIOR vec JUNIOR cilindar,,,senior ima 12konja a junior 7,5...a postoji jos jaci 49cc PUCH COBRA CROSS 14konja ;D Ok,moja greska. Verovatno cu postati naporan,ali Antone molim te slikeee... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...