kineziolog 5 Napisano Mart 4, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da razjasnimo ja imam i ATX i Speed.Atx ide super aki trosi 4 litre dok Speed ide bolje od njega i trosi 2.5 litara.Atx je kupljen mojoj cerci koja ima 14 godina a Speeda vozim ja.Sve u svemu ovi sto im je ATX super neka se provozaju na necem boljem pa onda neka komentarisu. PS Imam ja i Hondu Dominator ide mnogo bolje od ATXa ne znam kako tvoj ATX trosi 4l????? kod mene 2,2-2,5l max... Cega, vazduha ??? ??? ??? E brate stvarno si dosadan sto jest jest...Otvori temu o Tomosima, mozes da je nazoves recimo "sokocala" il tako nekako... Dosta offa, motor izgleda stvarno lepo i veliko. Samo su taj auspuh sfuserili, ali dobro, sta bi sad covjek. E da sam u Srbiji mogli bi uraditi uporedni test 125ica. Jos jednom motor ti je extra, nek te lepo sluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je sto Qingqi ima toliki rezervoar.Bas bi da cujemo koliko predje sa jednim punjenjem ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan To su ima glavni fazoni sa sajmom. Tako je bilo prosle godine kad sam ja hteo moj da kupim. Izlozili na sajmu samo 1 i to od 200 kubika,koji je pritom vec bio rezervisan. Posle sajma su obecavali da 200 samo sto nije stigao,na kraju se ispostavilo da je stigo tek ove godine. Zato sam i uzeo 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne isplati im se da prodaju 2d od 250ccm, jer ne mogu da deru narod i da zaradjuju lepe sume, jer cena od 250 bi bila oko 1800 e, realno (pretpostavka) ja sam sa 14L presao 670km, i to ne lagane voznje, javi i ti kad predjes vecu kilometrazu koliko si potrosio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan tomos je mozda sokocalo,ali je svemirska tehnologija uporedjujuci ga sa kinezima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan tomos je mozda sokocalo,ali je svemirska tehnologija uporedjujuci ga sa kinezima Potpuno si u pravu ,evo moj se raspao posle 100 km,sve je otpalo,ujedno se i farba oljustila,gume su strulile,a ide 30 na sat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Stvaro nije uredu da smarate sa tim tomosom!Priseo mi je motor!Jako ali bas jako smarate sa tim i ako nemate osnovne kulture da ne pisete,imajte bar malo mozga pa poslusajte kad vam se kaze da ne smarate ovde sa off-om Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan ne znam kako tvoj ATX trosi 4l????? kod mene 2,2-2,5l max... Jes, dvotaktola... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahahahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan ja idem 80kmh i vozim na PSP i ne placam registraciju... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ишчупајте кабл из струје овом Зајечарцу... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan ja idem 80kmh i vozim na PSP i ne placam registraciju... ;D Ma samo ti idi, ne moras da platis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim ovu temu od pocetka i mogu reci da mi se bas svideo ovaj 2d tako da cekam jos slika i komentara od vlasnika, jedina je steta sto nema bar 250ccm, koliko sam video postoji i taj ali mi se vise svidja ovaj od 125. Sto se tice tomosa imao sam nekada atx sa bt-ovom masinom i isao je dobro ali ista situacija kao sto je arnyman napisao "vise sam ga gurao i popravljao nego sto sam vozio" tako da hvala i nikada vise, u ostalom bas je off ubacivati se u ovu temu sa pricom o tomosu i skrnaviti istu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Mart 4, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ишчупајте кабл из струје овом Зајечарцу... Nemoj tako, ipak je on iz centra Zajecara. I vozi najbolji motor na svetu sa potrosnjom na kojoj bi mu pozavidjeli Japanski inzinjeri za razvoj elektricnih automobila ;D ;D ;D O obaranju brzinskih rekorda da ne pricam, Michael Schumacher jedva ceka da ga upozna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 4, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan stvarno je bilo dosta tog Tomosa,sto ne otvorite novu temu o njemu pa se tamo raspravljate oko njega? drzite se teme i naslova te teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan hajde da pomognemo Kaurinu da se odluci za motor.posto znamo da nece da kupuje ATX da se koncetrisemo na SPEEDa i 2Da.ja kao vlasnik 2D da navedem pozitivne osobine motora posto negativnih jos nema. 1.velicina,dosta velik motor za svojh 124ccm. 2.odlicne kocnice.narocito prednja koja se i vise koristi. 3.cena-kvalitet.nema one boljke koje inace imaju kinezi,otpadanje delova i sarafa i sl. 4.ako je u crnoj boji,veoma lep izgled. 5.rezervoar od 22lit.sto mu daje velllliku autonomiju u voznji uz potrosnju od 2,5lit. na 100.km. 6.jako lep zvuk za 125 ccm. 7.udoban polozaj vozaca. 8.prostor za sminku.pod ovim mislim na ugradnju vetrobrana i mozda promenu auspuha 9.jeftinno odrzavanje. 10.upravljiv i stabilan motor. 11.lepo se izgleda na istom. mane mu jos neznam,a verovato ih i necu reci kada ih otkrijem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ih je u NS uvezeno 15 kom.tako sam video na mojoj carinskoj deklaraciji.raspitaj se u NS.imas onaj njihov link.uglavnom,i ja sam cuo da ih ima jako malo kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan najbolje bi bilo jedan uporedni test speed 2d i tacno da se vidi kako i sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan najbolje bi bilo jedan uporedni test speed 2d i tacno da se vidi kako i sta napisi i ti nesto o SPEEDu pa da pomognemo coveku ako mozemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan evo, ovo je bio puf u zavrsnoj fazi, samo jos treba finese, ima i nekih komentara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja te pitah za nacrte komora,nisam mogao sam da nadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1269 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan videcemo sta ce biti na sajmu a tomos fanove postujem ali bih molio da se ovde usresrede na keeway i qingqi hvala na razumevanju i toleranciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Mart 6, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan okay... ;D ovako..u Zajecaru imas moto centar koji prodaje iskljucivo KEEWAY motore...nekoliko su kupili taj speedy gonzales i mogu vam reci da mi se ne svidja zvuk,tj tisina koja ostaje iza njega...i ima jedna prodavnica koja prodaje qingqi motore i skutere...ovaj QQ 125supermoto se vozi po gradu,ali generalno vise verujem u kvalitet kivija nego 2xQ ...fabricke gume na Qx2 su neverovatno sranje,lik mi pricao kad je vozio 110kmh(to mu je max brzina) da mu se bukvalno raspala zadnja guma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Mart 6, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan okay... ;D ovako..u Zajecaru imas moto centar koji prodaje iskljucivo KEEWAY motore...nekoliko su kupili taj speedy gonzales i mogu vam reci da mi se ne svidja zvuk,tj tisina koja ostaje iza njega...i ima jedna prodavnica koja prodaje qingqi motore i skutere...ovaj QQ 125supermoto se vozi po gradu,ali generalno vise verujem u kvalitet kivija nego 2xQ ...fabricke gume na Qx2 su neverovatno sranje,lik mi pricao kad je vozio 110kmh(to mu je max brzina) da mu se bukvalno raspala zadnja guma... Naravno Vi , pretpostavljam ,niste vozili ni jedan od ta dva modela. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Mart 6, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan nisam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...