pantabiker 0 Napisano Februar 24, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre nekoliko meseci sam kupio Aprilia RedRose 125ccm 2T 1992 i imam mali problem sa njime...PRLJA SVECICUUUU! Probao sam sa novom svecicom koja je preporucena za ovaj model NGK B10EG ali i novu zaprlja relativno brzo,desava se da prekida u radu,da se ugasi i stvarno neznam kako da ga izlecim,,, Mnogo bi mi koristilo ako neko ima Service manual za njega. Hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Jel mu sam pravis mjesavinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5939 Napisano Februar 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12420 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Štelovao li si karburator ikad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komita 6 Napisano Februar 24, 2009 U prolazu, 81 postova Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Moja Classic je sama pravila mešavinu, pretpostavljam da je i kod tvog modela isto i nikad nisam imao taj problem. Koje ulje koristiš za mešavinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...