sasamajstor 54 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje gde mogu da kupim cetkice za alnaser za Hondu VF1000f izgledaju ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Golf II! ;D Malo ih "doteras" i sluze svrsi, ja sam pravio za ZZr-a cini mi se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljao sam o tome probacu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Grafit je jako krt i 50% su ti sanse da ces ih sjehehe tokom izrade, zato kupi par komada nisu skupe. Pazi samo da uzmes cetkice od alnasera, NE od alternatora. Inace funkcionise bez problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6586 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 3046 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan A u Bg, ako ti odgovara, imas proizvodnju /kvalitetnu/ cetkica, odneses im uzorak i nadju ili naprave nesto. Da, radnja se zove Gospodinov, na pocetku Sarajevske ulice, a fabrika je na B.Brdu, ulica je neke kraljica, Katarine, mislim, nemoj me drzati za rec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6586 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 3046 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ja.... Kraljice Katarine 152 Telefon: 011/355-0968 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kinezjama 0 Napisano Februar 23, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: St.Pazova Prijavi odgovor kao problematičan PITAJ MAJSTOR JOCU IZ BATAJE. ON VOZI HONDE. I UJEDNO POPRAVLJA. 063 821 0 693 Joca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan cetkice su grafitne zar nee???? uzmes prve malo vece i slicne i na tocilo za 2 min gotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Operacija sa prepravljanjem cetkica uspela pacijent se vrti ko sumanut hvala svima na savetima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Februar 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ..jedino što je greška u naslovu, treba da stoji anlaser, elektropokretač...ovako mi liči na nekog Egipćanina, Al Nasera ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...