snoopuza 3 Napisano Septembar 25, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Èestitka :wink: :wink: :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 25, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Super motor,prelepo izgleda... Svaka chast, i da slushate jedan drugoga!!! Bogami' date=' posto Yoman prodaje stroma i time smanjuje broj stromasa....[/quote'] Polako,polako....ne sahranjuj me dok josh nisam mrtav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 26, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Bili danas u prvoj voznji... Impresivno, moram vam reci... Motor je prelijep (ovdje mislim na linije i oblike, necu komentarisati Najzlijeve gej boje :mrgreen:)! Polozaj vozaca je fantastican! Akrapovic 4 u 1 mu daje potpuno nevjerovatan zvuk! Dubok i brutalan ali nekako ostar i jasan za razliku od V2 koncepcije. Nemate osjecaj da "tuce" kao ovi, vec kao da "melje" nesto suludom brzinom :shock: Zadnja mono viljuska izgleda fenomenalno, a sa "slobodne" strane odaje nevjerovatnu dozu agresivnosti, imate osjecaj kao da gledate u tocak Porsea GT3... Ma uostalom vidjecete i sami na nekom od buducih okupljanja ili kad vec, ali uglavnom, odusevljen sam modelom 750 u cjelini! I najvaznija stvar od svega: Najzli, ovaj motor stvarno ima dusu! Najzli, tj. Duka :wink: jos jednom sve cestitke!!! :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triva Rossi 8 Napisano Septembar 26, 2006 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Jako je lep, puuuuuuuuuuuno predjenih km!!!!!cESTITAM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Septembar 26, 2006 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka èast! Puno veselja i uživanja, ali nemoj sad svo vreme da provodiš na motoru, imaš obaveze i ovdI na forumu :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Septembar 26, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc videh jednu CBR1000RR koja je slicno ofarbana i odmah se setih tebe. Puno lepih kilometara i mojne da se sekiras sto ti je bike ofarban u gay boje, moglo je biti gore. Zamisli da je ofarban kao duga....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Septembar 26, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta da ti kazem bez :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: toooo kolegaaaaaaaa!!!!!! e sad kad AreOut vidi ima da popizzdi.... Aj ti zalila mi se ona tvoja Francuskinja na chat da joj nista nijesi moga pa sad prdi tu kolko oces :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Septembar 26, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, uz sve cestitke samo da pozelim da sto manje personifikujes svoje motore jer od kada si poceo sa personifikacijama, pretis da ugrozis Jasminka po broju promenjenih motora u sezoni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Septembar 27, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Malko kasnim ali... Cestitam majstore! Da te sto bolje sluzi i da sa njim predjes sto vise bezbednih kilometara! Ziveli! :bubu: :pivo: :jos_piva: :harmonikas: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Septembar 27, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 27, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Aj ti zalila mi se ona tvoja Francuskinja na chat da joj nista nijesi moga pa sad prdi tu kolko oces :twisted: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxxxxxxaaaaaaaaxaaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Septembar 27, 2006 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jos jednom da cestitam i tebi i da pozelim Milancetu 800ccm..... :P :P Evo slika sa pocetka sezone, odmara kod mene u dvoristu....... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Septembar 27, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje. P.S. Jel se meni cini ili je to ona Honda koja je prosle zime isla na skup u Nemacku? :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan80 11 Napisano Septembar 27, 2006 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E pa nek ti je sa srecom i ...... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 216 Napisano Septembar 28, 2006 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Još jednom hvala svima! Nadam se da æe nam vreme dozvoliti još neku zajednièku vožnju, pa da se poèastimo... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Septembar 28, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ccestitke na narandzastom motoru, kasno sam proccita oglas, pa mi zzao ssto sam zakasnio, ali mi je drago ssto si ga uzeo, skoro ko' da sam i ja! Puno predjenih km, da se dobro vozite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10342 Napisano Septembar 28, 2006 Drug član, 4560 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Lipo izgleda svidja mi se boja jer je neobicna za taj motor.Da se slatko navozas i da te posluzi samo tako.Sve u svemu motor izgleda super makar meni jer ode su sve crvene,zute i crne.............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Septembar 28, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Video sam vas juce na semaforu kod CK. Lepo izgledate! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...