spredrag 1130 Napisano Februar 21, 2009 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam prekjuče dobio potrebnu alatku (vidi http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=30530.0)" nisam mog'o da izdržim duže" nego se uputih u garažu da nastavim sklapanje motora. Osim malog zastoja kod Orlovače, zbog zadusnica, brzo pređoh desetak kilometara Ibarske. Onda me je čekalo još 800m ovog puta, naravno pešice Ovo u snegu nisu ljudski, no tragovi raznog zverinja A ovo su tragovi iza mene, naravno moji Na ovoj "raskrsnici" sam se malo zbunio jer joj je zima podarila potpuno drugačiji izgled od uobičajenog Obično kada prolazim ovuda nema ovakvih prizora Ovde mi tri srndaca pretrčaše put. Iako nisu crne mačke to mi je već slutilo na zlo. Na žalost PRAKTIKIN i ovaj idiot beoše spori. Dok se meni polako srce vraćalo iz peta bambiji elegantno i dostojanstveno nestadoše u ovom čestaru Na kraju puta " moj se napor razbija o stijene, hridi kamene", tj. dveri drvene jer spoznah bolnu činjenicu da sam u žurbi, nakon što nisam mogao da upalim svoj auto i pozajmio sinovljev, u kaseti zaboravio ključ od katanca Iz ovoga zla ipak pokušah da izvučem bar neku korist. Prva je naravoučenije,( ili kako moj sin kao mali govoraše "naravnoučenije") da se sa srpskom pameću ne može nigde dalje no do Srpskih dveri, a druga je što sam bar očistio sneg sa košnica PS Na povratku shvatih da sam izgubio i mobilni negde u snegu. Što bi rekao jedan moj bivši profesor: "Kolega, ne mislite glavom". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Da je "Zimska idila" jeste i to zaista prelepa.............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Februar 23, 2009 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Eh, prava tuga. Cuti, bar si sneg ocistio ;D Slike su super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Februar 23, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan A moji su klinci, kad su bili mali, pevali himnu "Hej Slovenci"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Februar 23, 2009 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam se spremio da slikam radove na motoru, a ne sneg. A i ne snalazim se sa ovom modernom tehnikom koja kao sve radi umesto tebe, pa su slike "pregorele". Klinci mi kazu da to moze nekako da se sredi na kompjuteru. Samo treba jos da ih "ubedim" da to i urade. Nadam se da necu morati da koristim i "ubedjivac". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...