Rale-Ča 526 Napisano Februar 21, 2009 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Video sam u Louis-u imaju Lucas i Saito plocice pa me zanima koje su bolje da li sinter ili organ koristio sam pretragu na forumu ali nisam nista pronasao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Februar 21, 2009 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Za sportske motore samo SINTER i to pogotovu za prednje diskove. Treba im malo vremena da se zagreju ali su posle odlichne. Organske koche odmah ali su katastrofa kad se pregreju i brzhe se troshe. Organ mozhe na neki chopper, kruzer ili tako neshto... Ako gledash plochice za VFR-a kupuj sinter Lucas i uzhivaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kinezjama 0 Napisano Februar 21, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: St.Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Carbone Lorrain. Guevara Beograd 01131 30 587.FULL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 21, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan NISIN Semi Metallic! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 21, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Video sam u Louis-u imaju Lucas i Saito plocice pa me zanima koje su bolje da li sinter ili organ koristio sam pretragu na forumu ali nisam nista pronasao. Po mogucnosti samo originalne:NISIN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Februar 21, 2009 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan OK.Zna li neko cene igde da trazim ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 21, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan OK.Zna li neko cene igde da trazim ? Posto je sezona prekinuta naglim zahladnjenjem imaces vremena do proljeca da nabavis kocione plocice.Najbolje ti je ako imas koga od drugara "napolju" da ti kupi u Hondinom servisu-prodavnici dijelova, a ja mislim da imas zastupnika za Hondu u Beogradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam Saito Organ i odmah se pokajao... Nije da ne koche ali koche osetno slabije nego one koje su bile do tada na njemu( ne znam koje )... Sledeci put uzimam sinter i gotovo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan D.I.D keramika...koci fenomenalno.brzo se greju a sto se vise greju sve bolje koce.keramicke plocice vrh...malo vise kostaju ali neprikosnovena efikasnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...