MrD 2386 Napisano juče u 11:20 Zainteresovan, 268 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT Prijavi odgovor kao problematičan Supruzi je na Nolan kacigi prestao da radi mehanizam za spuštanje sunčakog vizira. Kaciga je inače u dobrom stanju i nije mnogo korišćena, pa bih probao da je popravim. Da li i ko popravlja ove kacige kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 4010 Napisano juče u 14:15 Drug član, 1028 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Moju kacigu sam nosio u Barel, ali je i bila jos uvek pod garancijom tako da su oni popravili taj mehanizam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 487 Napisano pre 10 sati Zainteresovan, 633 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisi rad da se sam upustiš u to, verujem da je ekipa u barelu rada da pogleda i eventualno popravi ako je popravljivo bez obzira da li je u garanciji samo što bi morao da platiš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 66 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam isti takav problem sa Nolan N 100-5 i drugar je rastaavio i sredio . Objasnio mi je da unutra postoji plasticni deo sa kog spadne sajla i naocare nece da se izvuku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 2386 Napisano pre 7 sati Zainteresovan, 268 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT Prijavi odgovor kao problematičan Eto zabave za kišni dan. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...