reunior 8 Napisano Petak u 12:04 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan CFmoto 800MT (2024) Napomena: U ovlašćenom servisu sam tražio da mi se isključi quick shifter, jer sam imao problema sa menjačem (iz nekog razloga povremeno je bio krut za prebacivanje u prve 3 brzine, delovalo je kao da pokušavam da prebacim bez kvačila). Taj problem više nisam primetio nakon što je fizički izvađen quick shifter (nije softverski isključen). Od drugih većih stvari, zamenjen je lanac i lančanici Sada, nakon što je izvađen quick shifter, sada imam čudan čest problem (ne uvek) sa vožnjom u trećoj brzini. Kad je hladan uvek se to dešava, najviše između 3000 - 4000 obrtaja. Motor krene da trokira, da gubi snagu, najbolje se vidi na uzbrdici. Dosta neprijatno za vožnju, trenutno vozim tako što izbegavam treću. Čisto napomena da od kad sam ga uzeo dešava se da je u prvoj malo nestabilan na gas, baš tu oko 3000 - 4000 obrtaja, kao i malo u drugoj, ali nisam pridavao značaju Da li je neko možda ima slično iskustvo ili zna o čemu se radi? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3322 Napisano Petak u 12:38 (promenjeno) Andragog, 5866 postova Lokacija: On off road Motocikl: KLE Prijavi odgovor kao problematičan Bez veze, neka ga isključe Promenio Petak u 13:19 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2692 Napisano Petak u 17:37 (promenjeno) Drug član, 1814 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Nisi jedini. Dosta ljudi ima problem na 1000mt trenutno sa quickshifter-om. Na 800mt koji sam ja vozio je bio uzasan do te mere da uopste nije bezbedno voziti motor tako. Sretoh letos nekog momka iz Kikinde sa 800mt explore isto mi je rekao i da ga je ugasio jer je samo pravio problem. Nek ti ugase softverski i pregledaju mapu. Promenio Petak u 17:43 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6803 Napisano Petak u 18:06 Ne silazi, 5391 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ne koristim kvikšifter, jer od početka pravi otpor kad se gura. Čim kvikšifter pravi otpor, ne treba ga koristiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8492 Napisano Petak u 22:07 Drug član, 2398 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Jesu ti proverili prekidac kvacila, da ne zeza on mozda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
reunior 8 Napisano pre 3 sati U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam još išao da proverim, gledam da li da nađem nekog ko se najbolje razume u CFove ovog tipa. Da se utvrdi tačan problem koji imam od početka. Da li je do quick shifter-a ili ima neki fabrički problem. Ako znate nekog majstora za preporuku, javite. Hvala svima na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...