Srdjan1111 9 Napisano Subota u 21:13 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Hteo bi da iznesem problem sa skuterom koji je jos u garanciji. Poceo je povremeno da ima problem da nece da upali ima struje ,displej svetli ,pumpa zuji napon dobar ali ne reaguje. Onda par dana pali pa opet nece i tako u krug. Odvezao sam u ovlasteni servis gde su prikljucili na dijagnostiku nisu nasli kvar. Dosao sam po motor i dobio odgovor da ne znaju sta je i da sad pali a ako opet pocne da pravi problem da se opet javim. Posle par dana opet isto posto do servisa imam stotinak km odustao sam i resio da probam sam da utvrdim kvar. Zakljucio sam da je problem u dugmetu za paljenje,isprao sam kontakt sprejom dobro a zatim odmastio alkoholom. evo motor pali kao mina od onda. Nadam se da ce nekom pomoci. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10375 Napisano Nedelja u 04:18 Ne silazi, 4103 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan ...ako si prao motor, da li si ga prao u perionici puškom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 13053 Napisano Nedelja u 05:30 Ne silazi, 3212 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Zato dijagnostika ne moze da registruje banalne kvarove. Verovatno ga nije prao puskom,vec je dugme falsh. A servis je jaci? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan1111 9 Napisano Nedelja u 11:40 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne nisam prao u perionici cak nisam ni po kisi vozio.Bitno da sad radi ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...