AlekShu 624 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, miki je napisao: Druže, jel' se ti praviš blesav? Ko će da dođe? Jel ti to nas zajebavaš? Ama treba da se održavaju izbori svakih pola godine dok ne dođu oni koji će da počnu da rade za dobrobit države i naroda. Ako ne valjaju, ima da budu smijenjeni i da odgovaraju za svako krivično djelo koje su napravili. Možda ti neki budući i ne valjaju, ali ima da ili odustanu ili da rade kako treba kad vide kako su prošli oni ranije. Pogledao sam tvoj profil, nisi se javljao ranije po ovim temama, šta ti je sad? Jel to došla naredba? Znas da je dogorelo kad su ovde aktivirali botovsku brigadu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 11527 Napisano pre 7 sati nekrunisani kralj moto cigana, 3379 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo što se vrti je ta konačna lista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 824 Napisano pre 6 sati Drug član, 192 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, alexanto je napisao: Jedna od stvari na koju sam spreman da stavim "mojih 5 banki" je da ne postoji scenario sa izlaznošću ispod 72-3 % Izlaznost ima više strana. Preko 2/3 izašlih je fizički vrlo teško moguće. U BG imamo biračka mesta sa 1500 ili više ljudi. Znači moralo bi konstantno svakog sata od 10h do 20h 100 ljudi da glasa. To nije fizički moguće niti u prva 2 sata neko dolazi da glasa. Sa druge strane, ne bi se pouzdao u veliku izlaznost jer to onda znači i da su lopatama ubacivali listiće. On tačno zna svakog sata koliko mu nedostaje i onda izvlači svoje ili tamo gde može po dogovoru ubace. Tako je bilo na prethodnim lokalnim izborima. Mislim da smo tada to već pisali. Pre 6 sati, severian je napisao: - Izaći 25.10. uveče i braniti svoj glas i to veče i sutra i sutra i sutra i sutra... Ne pucati ni u koga, što se mene tiče. Kad dođu pucači skloniti se. I onda opet izaći. I sutra i sutra i sutra... Ovo si lepo napisao ponavljajući SUTRA. Moguće je da ne saznamo odmah rezultate izbora. Uvek ima gomila nepravilnosti i osnova za ponavljanje. Sad kada bude puno članova opozicije u biračkim odborima i kada budu beležili nepravilnosti velo pažljivo, jedan čovek može da kaže OK ajde da ponavljamo izbore. Onda posle 2 nedelje na par stotina mesta izbori budu ponovljeni. Pa ima opet nepravilnosti, pa posle još 2 nedelje na 300, pa posle 2 na 200 i tako mesecima. Onda posle 6 meseci kaže, nema većine idemo na nove izbore. Tu kupuje vreme i sa druge strane očekuje da tokom protoka vremena samo njegova vojska izlazi da glasa više puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 18037 Napisano pre 6 sati Integrisan, 8794 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu da razumem da ljudi podržavaju ovu ili onu stranku... Ali ne razumem bre, kako ne pogledaju svoj novčanik. Za koliko para rade i koliko ih svaki mesec košta odlazak u market. Pa se zapitaš majku mu, kakva je ta ekonomska politika? Pre neki dan vidim čoveka, sipa 1100 dinara benzina u auto star 20 godina, nema ni za 50 kilometara da pređe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 824 Napisano pre 5 sati Drug član, 192 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Žuti lopovi sve upropastili. Stara priča Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1966 Napisano pre 32 minuta Drug član, 428 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mukica sanja i nista ne jede. Mrs usta te zvalava ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...