meex 113 Napisano pre 21 minuta Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ovaj skuter sada vec zavredjuje dovoljno paznje da mu se otvori nova tema. Ukratko: 400cc, 2 cilindra (u paraleli), 43,5ks, 44 Nm obrtnog momenta. tezina 220kg, bez tecnosti, Napred 17” tocak, nazad 14”.. Detalje mozete lako da pronadjete po internetu.. Elem, bejah danas na probnoj voznji, i kao korisnik SR4 Max-a evo vec drugu godinu, moram da priznam da sam prijatno iznenadjen. Prvo sto se primeti je rad motora. 2 cilindra, veoma miran i ugladjen rad, sa lepim zvukom vec u fabrickoj varijanti. Sediste udobno, grejanje za vozaca i suvozaca (posebna mehanicka kontrola sa leve strane sedista). 220kg se uopste ne oseti (verovatno zato sto sam navikao sa svojim skuterom na slicnu tezinu). Polozaj sedenja odlican, mesta dovoljno za noge u standardnom polozaju (90 stepeni). Sto se tice pruzanja nogu, tu ipak ima par cm vise na SR4 maxu, verovatno zbog 17” tocka (u odnosu na 15”). Malo vise komfora po tom pitanju pruza SR4 max, nijanse su u pitanju. Vozne karakteristike - uzivanje, ubrzanje ultra linearno, nema nikakih rupa, lansiranja, trzanja, nervoze. Bukvalno je sve toliko ugladjeno da sam bas odusevljen kako se ponasa spoj motora i prenosa. Dosta se pitanja poteglo oko kocnica, zasto motocikl ima samo 1 disk napred? Iz prakse, moram da priznam da ni malo nisam stekao utisak da losije koci od SR4 max-a koji ima 2 diska. (ogradjujem se jer je probna voznja bila na ravnom putu i relativno kratkog trajanja). Ukratko, mislim da je Voge bas pogodio sa ovim modelom, i ako se ne jave neke “decije bolesti” ubrzo nakon masovne eksploatacije, rekao bih da ce biti ozbiljan kandidat u ovom ADV segmentu 300 - 500cc. Zamerio bih jedino tanke i “jeftine” plastike na poklopcima prostora za odlaganje napred. I generalno mislim da zavrsna obrada mozda nije na nivou SR4 max bas u svim detaljima. Verujem da ce uskoro biti i domacih recenzija po YT obzirom da je probni model stigao pre par dana kod distributera. Par slika u prilogu, najvise zbog visine vozaca (189cm), pa da se mozda stekne neki utisak o gabaritima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...