BokyBoy 25575 Napisano pre 19 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 3024 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport, Suzuki Hayabusa Limited Edition Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem KN filter vazduha za Busu 2. gen. (zajeb, ne odgovara za 3-cu ) nov, neotpakovan, nauljen, plug & play... 9.000 din, za forum popust. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 665 Napisano pre 18 sati Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ih kupuješ inače Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6890 Napisano pre 16 sati Drug član, 1643 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, VPetar je napisao: Gde ih kupuješ inače Ja imam K&N i Pipercross (čeka se oko mesec dana), K&N imam kroz par dana. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 25575 Napisano pre 16 sati (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 3024 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport, Suzuki Hayabusa Limited Edition Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, VPetar je napisao: Gde ih kupuješ inače Pa od @Alexandra995 sam i uzeo ali se ispostavilo da na Busi 2. nije los, kako smo mislili tj nije za zamenu, a na Busu 3 ne odgovara pa je zato na prodaju... P.S. Moze zamena za odgovarajuci filter za Busu 3. Promenio pre 16 sati član BokyBoy 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 665 Napisano pre 25 minuta Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ulazim dalje u poruke, da ne smaram Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...